WATER UV-szűrős férfi póló

Ref :
8330844
Termékelőny
Élvezze a nap jótékony hatásait a parton és a vízben is, ahol a fényvisszaverődés a legerősebb. Bő szabás
2 490 Ft1 490 Ft*
Available price from 13/10/2015 and while stocks last on Decathlon

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Napvédelem
PROFILTER UPF50+ szövet. Nedvesen is véd, Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri.
Gyors száradás
Gyorsan száradó poliészter szövet, vízlepergető kezeléssel.
Könnyű kezelhetőség
Homoktaszító összetevő = könnyű tisztítani, hosszú élettartam és kényelem!

JELLEMZŐK

Terméktípus
UV-szűrő
Fazon
Rövid ujjú
Szabás
Rövid ujjú
Composition
100% poliészter
Approved by
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758. A gyártás megkezdése előtt minden anyagot tesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Tests
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A Tribord nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket tengerparton, felhasználói visszajelzések segítségével fejleszthetjük.
gemacht für
Alkalmankénti vízi sportokhoz, megfelelő védelmet nyújt a napsugárzás ellen, nem irritálja a bőrt. Gyorsan szárad - Homoktaszító
Garancia
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Minden használat után tiszta vízzel öblítse! Ne hagyja a napon száradni!
Tárolási tippek
Tasakjába hajtogatható.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

PROFILTER UV-szűrő védelem
A termék TRIBORD UV-szűrő szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűri (UPF 50 +). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékony nap elleni védelmet biztosít. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus. A termék szálaiba közvetlenül integrált kerámiarészecskék tartós védemet biztosítanak, még mosás után is.
Gyorsan szárad
A poliészter szövet természetes és gyors száradást biztosít a vízi sportok után. A szövet vízlepergető felületkezelése csökkenti a víz beszivárgását, ezáltal csökken a szél hűtő hatása is. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosást követően elmúlik, ezért javasoljuk, hogy a terméket inkább édesvízben öblítse és kerülje a mosószerrel történő mosást!
Napvédelem
Bár a póló véd a naptól, figyelembe kell venni a visszatükröződést (a vízen, a homokon...), a meleget, a napszakot stb. A póló viselése mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap viselése, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás stb.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?
Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA min. 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag
A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Bő szabás
Az UV-szűrő póló bő fazonú, így könnyen bele lehet bújni. Ha evezés közben nagyobb kényelemre vágyik, csökkenteni szeretné a kidörzsölődéseket, akkor válasszon testhezállóbb modellt.
Rögzítés
A Tribord UV-szűrő pólón elöl található csatba belefűzhető a fürdőnadrág zsinórja, így jobban tart sportolás közben.
Útmutató a napvédelemről
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE