BIENTÔT ÉPUISÉ

UV-szűrő ML, kék baba felső

Ref :
8330786
Termékelőny
Testhez álló felső, védi gyermekét a napsugárzástól és a káros UV-sugaraktól, még a vízben is, ott ahol a fény visszaverődése a legerősebb. Újrahasznosított összetevő
2 990 Ft1 990 Ft*
Available price from 16/04/2016 and while stocks last on Decathlon

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Napvédelem
PROFILTER UPF50+ szövet. Hosszú ujjú. Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!
Gyors száradás
Gyorsan száradó, szintetikus poliészter anyag.
Könnyű le- és felvétel
Patentos nyak: könnyű belebújni.
Könnyű kezelhetőség
Homoktaszító anyag.
Bőrbarát
Lapos varrások, testhez simuló szabás: nem dörzsöl.

JELLEMZŐK

Terméktípus
UV-szűrő
Fazon
Hosszú ujjú
Szabás
Hosszú ujjú
Composition
80% újrahasznosított poliészter, 20% elasztán.
Approved by
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758. A gyártás megkezdése előtt minden anyagot tesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Tests
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A Tribord nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket tengerparton, felhasználói visszajelzések segítségével fejleszthetjük.
gemacht für
Gyerekeknek vízpartra, a vízzel ismerkedéshez, nedvesen is véd a káros UV-sugaraktól. 12 hónapos-3 éves.
Garancia
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Minden használat után tiszta vízzel öblítse! Ne hagyja a napon száradni!
Tárolási tippek
UV-szűrő póló, a nyakában levő zsebbe hajtogatható.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

PROFILTER UV-szűrő védelem
A TRIBORD UV-szűrő szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűri (UPF 50 +). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus. A termék szálaiba közvetlenül integrált kerámiarészecskék tartós védelmet nyújtanak mosás után is.
Napsütés elleni védelem
Bár ez a póló véd a naptól, figyelembe kell venni az egyéb hatásokat is, úgymint a visszatükröződést (a vízen vagy a homokon...) a meleget, a napszakot stb. A póló viselése nem helyettesíti a megfelelő védekezést: napszemüveg, sapka vagy kalap viselése, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás, stb.
Védje a gyerekeket!
Mivel a gyerekek védekező rendszere csak 3 éves kor után alakul ki, a babaák bőre nagyon érzékeny a napsütésre. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer, vagy háromszor károsabb, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?
Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA min. 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag
A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Nyak kialakítása
A kisgyerekek feje arányaiban nagyobb, mint a felnőtteké. Annak érdekében, hogy könnyű legyen belebújni, a az UV-szűrő felsőn hátul patentok találhatók.
Gyorsan szárad
A poliészter szövet vízbe merítés után gyorsan szárad. Ugyanakkor ha fúj a szél ajánlott a babát és a pólót is törülközővel áttörölni, a szél hűtő hatásának csökkentése érdekében.
Útmutató a nap eleni védelemhez
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE