Szörfcipő, 3 mm vastag neoprén

Ref :
8044063
Termékelőny
A 3mm vastag neoprén cipő melegen tartja a lábat, ugyanakkor annyira puha, hogy azt az érzést kelti Önben, mintha mezítláb lenne. Szörfözéshez és bodyboardozáshoz. Vízhatlan varrások.
4 490 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
3 mm vastag neoprén. Varrt/ragasztott illesztés. Magas szár. 12-17 °C fokhoz.
Érzékelés
Kivételesen vékony talp az optimális érzékeléshez a deszkán.
Tapadás
Granulált felületű poliuretán talp.
Víz- és porállóság
Varrt/ragasztott illesztés.

JELLEMZŐK

Vastagság
2 mm
Composition
neoprén felsőrész, Tatex - poliuretán talp.
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfcipő alkalmankénti szörfözéshez és bodyboardozáshoz hideg vízben, 12 °C és 17 °C között. Szörfözés időtartama: max. 1 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után öblítse ki tiszta vízben, ne hagyja a napon megszáradni!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Hőforrástól távol tartandó. A neoprén hosszabb élettartama érdekében ne szárítsa tűző napon. Mosógépben nem mosható.
A felhasználás korlátozása
12 °C és 17 °C hőmérsékletű vízhez. Legfeljebb 1 órán át.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A hőtartó kiegészítőknek köszönhetően hosszan megőrizhető a testhőmérséklet. Minden hőmérséklethez sajátos termékek.
Ha vízben tartózkodunk, a test a végtagokon (kéz, lábfej) és a fejen keresztül veszíti el a testhőmérséklet felét. Ennek megfelelően az alábbi kiegészítőket ajánljuk: - meleg és langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén cipő. - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú cipő (csizma) és kesztyű. - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú cipő (csizma), kesztyű, csuklya és csuklyás felső. Tekintse meg neoprén kiegészítőinket a webáruházunkban: decathlon. fr.
Hogyan válasszon megfelelő cipőt?
A víz hőmérséklete a legfontosabb kritérium a cipő kiválasztása során. A víz hőmérséklete a helyszín és az évszak függvényében változik. Ezért rendszeresen győződjön meg arról, hogy az adott helyszínen a víz hőmérséklete megfelel a ruházathoz ajánlott hőmérsékletnek: Meleg víz 20 °C fölött. Langyos víz 17-22 °C között. Hideg víz 12-17 °C között. Nagyon hideg víz 7-12 °C között. A helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature.org weboldalon.
A megfelelő méret kiválasztása
A jobb hőszigetelés érdekében a cipőnek szorosan kell illeszkednie a lábra. Szárazon felhúzva normális, hogy szorít. Válasszon szoros cipőt, hogy az megfelelően tartsa a lábát és sportolásnál ne duzzadjon meg a víztől.
A neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A kiváló hőszigetelésű szörfcipők 3 mm vastag neoprénből készülnek. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 3 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Vékony talp
Egy rendkívül vékony és könnyű poliuretán cipőtalpat választottunk kifejezetten azért, hogy a láb jobban érzékelje a deszkát. Viszont, hosszabb távok megtételére a cipő nem alkalmas. Ehhez a 3 mm vastag szörfcipőt ajánljuk.
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon keresztül. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. Belső kényelmi és megerősítő rátétek az érzékeny pontokon.
Többfunkciós vízi cipő
A ruhadarabjainkat úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legigényesebb szörfösöknek is. A tervezésnél olyan megoldásokat választottunk, amelyek alkalmassá teszik a terméket más vízi sportok űzéséhez, mint például a kitesurf, a szörf, a wakeboard, a vízisí, az aktív vízi gyaloglás (hosszabb partszakaszokon) vagy a SUP (stand-up paddle). Ez a szörfcipő nem használható windszörfözéshez!
Válassza ki a hozzá megfelelő overallt!
Overál termékeinket szintén bizonyos vízhőmérsékletekhez ajánljuk: meleg víz, langyos víz, hideg víz. Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen. Szörfoverall termékeinket megtekintheti webáruházunkban: decathlon.fr.
HAUT DE PAGE