Surf 900 női szörfoverall 5/4/3 mm vastag neoprénnel, szürke

Ref :
8329503
Termékelőny
Hideg vízben is könnyen felvehető és szabad mozgást biztosító női overall. Kevésbé fárasztó mozgás, nagyobb élvezet.
49 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Hátul cipzárral záródik, így megkönnyíti a felvételt nőknek. Hosszú húzóka.
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas neoprén. Nyújtható varrás. Ergonomikus szabás evezéshez.
Víz- és porállóság
5/4/3 mm varrt-ragasztott neoprén zárószalaggal. Hajtás gallérral. Testhezálló.
Bőrbarát
Kényelmes hónalj kialakítás. Sima belső nyakrész. Kényelmes gallérrész.
Szélálló
Sima Finemesh neoprén szélvédő betétek a mellkasnál (has és hát).
Gyors száradás
Rendkívül gyorsan száradó, újrahasznosított polárból készült béléssel.

JELLEMZŐK

Modell
Női
Típus
Hosszú overall
Vízhőmérséklet
12°C és 17°C között
Vastagság
5, 4 és 3 mm
Illesztés
Varrt/ragasztott
Záródás típusa
hátsó cipzár
Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfoverall intenzív szörfözéshez és bodyboardozáshoz hideg vízben (12-17 °C). Szörfözés időtartama: max. 3 óra. .
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Tiszta vízzel öblítse ki. Ne hagyja a napon száradni, mert neoprén anyaga gyorsabban elöregszik!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja napon száradni, ezzel biztosítja az overall tartós használatát. Mosógépben nem mosható!
A felhasználás korlátozása
Ideális 12-17 °C fokú vízhez. Szörfözés időtartama: max. 3 óra.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassza ki a megfelelő overallt? (1. rész)
Az overall kiválasztása során az elsődleges kritérium a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete a helyszín és az évszak függvényében változó. Ezért rendszeresen ellenőrizze, hogy a víz hőmérséklete az adott helyszínen megfelel az ajánlott hőmérsékletnek: Meleg víz: 20 °C felett. Langyos víz: 17-22 °C. Hideg víz: 12-17 °C. Nagyon hideg víz: 7-12 °C. Az adott helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature. org oldalon.
Hogyan válassza ki a megfelelő overallt? (2. rész)
A 2. kritérium, amit figyelembe kell venni: a szörfözés időtartama. Egy óránál rövidebb ideig tartó szörfözéshez a 100-as modellek felelnek meg. 2 órás szörfözéshez az 500-as modelleket ajánljuk, 3 órás szörfözéshez a 900-as modelleket. A 100-as modellekhez képest az 500-asok hőtartóbbak (és jobban vízhatlanok), szabadabb mozgást biztosítanak (kevésbé fásztóak) és kevésbé irritálják a bőrt. A 900-as modellek hasonlóan viszonyulnak az 500-as modellekhez.
A megfelelő méret kiválasztása
Az overall minden előnyének kihasználásához fontos a megfelelő méret kiválasztása. A szörfoverallnak a testre kell feszülnie, nem lehet rajta látható redő. Normális, ha száraz állapotban túl szorosnak érzi, de ez a kellemetlen érzés megszűnik, amint az overall vizes lesz. Ha túl nagy overallt választ, bőrirritáló gyűrődések alakulnak ki rajta és csökken az overall hőszigetelő képessége. Vásárlás előtt próbálja fel!
A neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
Jó hőszigetelő képességű és rugalmas Tribord 900 overall extra megnyúlású 100% neoprén anyagból. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 5/4/3 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A 900-as termékcsalád sajátossága a szivacs és a textil rendkívül nagy rugalmassága.
Nyakkivágás
A nyakrész úgy lett kialakítva, hogy ne irritálja a bőrt. Érzékeny bőr esetén UV szűrő felső viselhető az overall alatt a bőr irritációjának megelőzése érdekében. Hosszan tartó használat esetén ajánlatos zsíros krémet (pl. vazelin) kennni a dörzsölésnek kitett területekre (nyak, hónalj, térd).
Hátul záródik.
A 900-as női modellek hátul nyitható megoldással készülnek, mert a nők testalkatához jobban idomul fel- és levételnél. A hátrész hajtása maximális vízhatlanságot biztosít.
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon keresztül. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. Belső kényelmi és megerősítő rátétek az érzékeny pontokon. A 900-as termékcsalád vízhatlanságának és tartósságának növelése érdekében a varrások belül zárószalaggal készültek.
Maximálisan szabad mozgás
A Tribord 900 női overallok szabásuknak és speciális anyagaiknak köszönhetően megkönnyítik az evezést és szabad mozgást biztosítanak. Az overall teljes egészében ultra rugalmas neoprénből készült. Minden varrás rugalmas.
Szélálló anyag
A törzsön egy szélálló réteget (sima "Fine Mesh” neoprén) helyeztünk el, hogy csökkentsük a szél hűtő hatását szörfözés, bodyboardozás, vitorlázás vagy kiteszörfözés közben. Ez az anyag növeli a kellemes hőérzetet és csökkenti a szél hűtő hatását.
Gyorsan szárad
A 900 5/4/3 női overall új, laminált bolyhozott belsővel készült. Ennek köszönhetően minimális a felszívott víz súlya és az anyag rendkívül gyorsan szárad. A végtagoknál kialakuló kapilláris jelenség megakadályozása érdekében a bélést a törzsrészre és a combra helyeztük (a térdig).
Kulcstartó zseb.
Kulcstartó zseb hátul, a vádli alatt.
A hőtartó kiegészítők segítségével megőrizheti a test melegét. Minden hőmérséklethez sajátos termékek tartoznak.
Vízben tartózkodva a végtagokon (kéz, láb) és a fejen keresztül veszítjük el a testhőmérséklet nagy részét. Ezért az alábbi kiegészítőket ajánljuk: - meleg és langyos vízben (>17 °C)=>alacsony szárú szörfcipő,- hideg vízben (12-17 °C): magas szárú szörfcipő (csizma) és kesztyű, - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú szörfcipő (csizma), kesztyű, csuklya és felső csuklyával stb. A neoprén kiegészítők termékskáláját megtekintheti a decathlon. hu oldalon.
Overall vízi sportokhoz
Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
HAUT DE PAGE