Surf 900 női neoprén szörfruha, 3/2 mm, fukszia

Ref :
8329554
Termékelőny
Könnyen felvehető és szabad mozgást biztosító női szörföverall. Nagyobb öröm, kevesebb fáradtság.
39 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Hátul cipzárral záródik: könnyen felvehető. Hosszú húzóka.
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas neoprén. Nyújtható varrás. Ergonomikus szabás evezéshez.
Víz- és porállóság
3 és 2 mm-es, varrt-ragasztott neoprén. Hátán ereszték. Testhez álló.
Bőrbarát
Kényelmi betoldás a hónaljnál. Sima belső nyakrész. Varrás nélküli kialakítás.
Gyors száradás
Szintetikus bélés.

JELLEMZŐK

Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Tests
Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfruha intenzív szörfözéshez és bodyboardozáshoz 17-22 °C közötti langyos vízben. Szörfözés időtartama: max. 3 óráig.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után tiszta vízzel öblítse ki, ne mossa mosógépben, ne szárítsa szárítógépben! Ne hagyja a napon megszáradni, mert neoprén anyaga megkeményedik.
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja a napon száradni, ezzel biztosítja a termék tartós használatát! Mosógépben nem mosható!
A felhasználás korlátozása
Ideális 17-22 °C közötti vízhez. Maximum 3 órás szörfözéshez.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válasszon megfelelő szörfruhát? (1. rész)
A szörfruha választása során a legfontosabb kritérium a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete az adott helyszín és az évszak függvényében változik. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a víz hőmérséklete az adott helyszínen megfelel az ajánlott értékeknek: Meleg víz: 20 °C felett. Langyos víz: 17-22 °C. Hideg víz: 12-17 °C. Nagyon hideg víz: 7-12 °C. Az adott helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature. org oldalon.
Hogyan válasszon megfelelő szörfruhát? (2. rész)
A második fontos kritérium a szörfözés időtartama. Ha a szörfözés időtartama rövidebb 1 óránál, a 100-as modellek ideálisak. 2 órás szörfözéshez az 500-as modelleket részesítse előnyben, 3 órás szörfözés esetén pedig a 900-as modelleket. A 100-as modellekhez viszonyítva az 500-as modellek melegebbek (és jobban vízállóak), kevésbé fárasztó a mozgás bennük (szabadabb mozgást biztosítanak) és jobban csökkentik a bőrirritációt. Ugyanez mondható el a 900-as modellekről az 500-asokhoz viszonyítva.
A megfelelő méret kiválasztása
A szörfruha funkcióinak teljes körű kihasználása érdekében fontos a megfelelő méret kiválasztása. A szörfruhának a testhez kell simulnia, hogy ne keletkezzen rajta ránc. Normális, ha száraz állaportban túl szorosnak érzi, ez a kellemetlen érzés megszűnik, amint a szörfruha vizes lesz. Ha túl nagy szörfruhát választ, ráncok keletkeznek rajta, amelyek bőrirritációt okoznak és csökken a hőszigetelő képessége (beszivárog a víz). Vásárlás előtt próbálja fel!
Hogyan működik a neoprén?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
Jó hőszigetelő képességű és rugalmas Tribord 900 szörfruha extra megnyúlású 100% neoprén anyagból. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 3 és 2 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A 900-as termékcsalád sajátossága a szivacs és a textil rendkívül nagy rugalmassága.
Nyakkivágás
A nyakrész nem irritálja bőrt. Érzékeny bűrőeknek ajánlott UV-szűrő pólót viselni a szörfszörfruha alatt a bőrirritáció megelőzése érdekében. Hosszan tartó használat esetén ajánlatos zsíros krémmel (pl. vazelinnel) bekenni a dörzsölésnek kitett testrészeket (nyak, hónalj, térd).
Maximálisan szabad mozgás
A Tribord 900 női szörfruhák szabásuknak és speciális anyagaiknak köszönhetően megkönnyítik az evezést és szabad mozgást biztosítanak. A szörfruha teljes egészében ultra rugalmas neoprénből készült. Minden varrás rugalmas.
Hátul záródik.
A 900 női modelleken elhelyezett hátoldali cipzár a női alkat sajátosságainak leginkább megfelelő kialakítás, ami nagyban megkönnyíti a le- és felvételt. A teljes ereszték maximális vízhatlanságot biztosít. Az inox cipzár kocsi tartósan ellenáll a sós víznek.
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon keresztül. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. Belső kényelmi és megerősítő rátétek az érzékeny pontokon. A 900-as termékcsalád vízhatlanságának és tartósságának növelése érdekében a varrások belül zárószalaggal készültek.
Kulcstartó zseb.
Kulcstartó zseb hátul, a vádli alatt.
Őrizze meg hosszabban a testmeleget a hőszigetelő kiegészítők segítségével! Minden vízhőmérséklethez sajátos termékek.
Vízben tartózkodva a fejen és a végtagokon (láb, kéz) keresztül adjuk le a testhőmérséklet több mint felét. Ezért a következő kiegészítőket ajánljuk: - meleg és langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén szörfcipő, - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú szörfcipő (csizma) és kesztyű, - nagyon hideg vízben (7-12 °C): Magas szárú szörfcipő (csizma), kesztyű, csuklya és felsőrész csuklyával. Tekintse meg a neoprén kiegészítők termékskáláját a decathlon.fr oldalon.
Szörfruhák vízi sportokhoz
Szörfruháink készítése során a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy a szörfruha más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
HAUT DE PAGE