SURF 100 gyerek szörfoverall 4/3 mm vastag neoprénnel

Ref :
8329504
Termékelőny
Meleg, egyszerűen felvehető gyerek szörfoverall. Egész évben ideális viselet vízi sportokhoz.
15 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Cipzár a bokánál és a háton: könnyen felvehető.
Szabad mozgás
Szabásának köszönhetően szabadon mozog a kar evezés közben. Rugalmas varrások.
Víz- és porállóság
4, 3 mm varrt-ragasztott neoprén. Hajtóka. Behúzható nyak. Testhezálló.
Bőrbarát
Sima belső nyakrész. Nincs varrás a karok alatt. Térdnél megerősítések.
Gyors száradás
Szintetikus bélés.

JELLEMZŐK

Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfoverall alkalmankénti szörfözéshez és bodyboardozáshoz hideg vízben (12-17 °C). Szörfözés időtartama: max. 1 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után tiszta vízben öblítse ki! Gépben nem mosható! Ne hagyja a napon száradni, mert neoprén anyaga gyorsabban elöregszik!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja napon száradni, ezzel biztosítja az overall tartós használatát. Mosógépben nem mosható!
A felhasználás korlátozása
Ideális 12-17 °C fokú vízhez. Szörfözés időtartama: max. 1 óra.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válassza ki a megfelelő overallt? (1. rész)
Az overall kiválasztása során az elsődleges kritérium a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete a helyszín és az évszak függvényében változó. Ezért rendszeresen ellenőrizze, hogy a víz hőmérséklete az adott helyszínen megfelel az ajánlott hőmérsékletnek: Meleg víz: 20 °C felett. Langyos víz: 17-22 °C. Hideg víz: 12-17 °C. Nagyon hideg víz: 7-12 °C. Az adott helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature. org oldalon.
Hogyan válassza ki a megfelelő overallt? (2. rész)
A 2. kritérium, amit figyelembe kell venni: a szörfözés időtartama. Egy óránál rövidebb ideig tartó szörfözéshez a 100-as modellek felelnek meg. 2 órás szörfözéshez az 500-as modelleket ajánljuk, 3 órás szörfözéshez a 900-as modelleket. A 100-as modellekhez képest az 500-asok hőtartóbbak (és jobban vízhatlanok), szabadabb mozgást biztosítanak (kevésbé fásztóak) és kevésbé irritálják a bőrt. A 900-as modellek hasonlóan viszonyulnak az 500-as modellekhez. Megjegyzés: A 900-ast könnyű felvenni.
A megfelelő méret kiválasztása
Az overall minden előnyének kihasználásához fontos a megfelelő méret kiválasztása. A szörfoverallnak a testre kell feszülnie, nem lehet rajta látható redő. Normális, ha száraz állapotban túl szorosnak érzi, de ez a kellemetlen érzés megszűnik, amint az overall vizes lesz. Ha túl nagy overallt választ, bőrirritáló gyűrődések alakulnak ki rajta és csökken az overall hőszigetelő képessége. Vásárlás előtt próbálja fel!
Hogyan működik a neoprén?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A jó hőszigetelő képességű 100 4/3 Tribord overall valódi neoprénből készült. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 4 és 3 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben szigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Nyakkivágás
A nyakrész úgy lett kialakítva, hogy ne irritálja a bőrt. Érzékeny bőr esetén UV szűrő felső viselhető az overall alatt a bőr irritációjának megelőzése érdekében. Hosszan tartó használat esetén ajánlatos zsíros krémet (pl. vazelin) kennni a dörzsölésnek kitett területekre (nyak, hónalj, térd). Az overall belsejében lévő hajtókát megfelelően igazítsa el, hogy a cipzár ne irritálja a nyakat!
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Úgynevezett "félszem" varrással készült, vagyis a cérna nem hatol át a neoprén anyag teljes vastagságán, így nem hatol át rajta a víz. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. Belső kényelmi és megerősítő rátétek az érzékeny pontokon.
Záródás
Az optimális élettartam és a sós vízzel szembeni ellenállás biztosítása érdekében, laboratóriumi körülmények között teszteltük a cipzárakat és az overall záródását. Az overall hátrészén elhelyezett cipzár kényelmes viseletet nyújt mozgás közben (hason fekve, evezéskor).
Záródás
A jogszabályi előírásoknak megfelelően a gyerek modellek cipzárjára egy rövid zsinórt helyezünk a legkisebbek fulladásveszélyének elkerülése érdekében. A nagyobbak cipzárjára hosszabb zsinór helyezhető, így ők önállóan használhatják a cipzárat. A kis tépőzárnak köszönhetően a cipzár nem nyílik ki véletlenszerűen.
Bőrirritáció-mentes szabás
A termék varrásmentes lapokból készült a hónaljnál, hogy a vízi sportok során gyakori evező mozgás közben ne jelentkezzen bőrirritáció.
A hőtartó kiegészítők segítségével megőrizheti a test melegét. Minden hőmérséklethez sajátos termékek tartoznak.
Vízben tartózkodva a végtagokon (kéz, láb) és a fejen keresztül veszítjük el a testhőmérséklet nagy részét. Ezért az alábbi kiegészítőket ajánljuk: - meleg és langyos vízben (>17 °C)=>alacsony szárú szörfcipő, - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú szörfcipő (csizma) és kesztyű,- nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú szörfcipő (csizma), kesztyű, csuklya és felső csuklyával stb. A neoprén kiegészítők termékskáláját megtekintheti a decathlon. hu oldalon.
Overall vízi sportokhoz
Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
HAUT DE PAGE