Surf 100 férfi neoprén szörfoverall, 2/2 mm, kék

Ref :
8329498
Termékelőny
A férfi szörfoverall melegen tartja a lábat és a kart sportolás közben.
15 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Hátul cipzárral záródik: könnyen felvehető. Hosszú húzóka.
Szabad mozgás
Szabásának köszönhetően szabadon mozog a kar evezés közben. Rugalmas varrások.
Víz- és porállóság
2 mm-es neoprén. Cipzár hajtókával. Szorítható nyakrész. Testhez álló fazon.
Bőrbarát
Állítható nyak szegéllyel. Nincs varrás a karok alatt. Térdnél megerősítések.
Gyors száradás
Szintetikus bélés.

JELLEMZŐK

Composition
Hab : 90.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén, Hab : 10.0% Poliamid
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfoverall alkalmankénti szörfözéshez és bodyboardozáshoz 17-22 °C fokos langyos vízben. Szörfözés időtartama: legfeljebb 1 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után tiszta vízben öblítse ki! Gépben nem mosható! Ne hagyja a napon száradni, mert neoprén anyaga gyorsabban elöregszik!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja a napon száradni, ezzel biztosítja az overall tartós használatát. Mosógépben nem mosható!
A felhasználás korlátozása
Ideális 17-22 °C fokos vízhez. Legfeljebb 1 órás szörfözéshez.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válasszon megfelelő overallt? (1. rész)
A szörfoverall választása során a legfontosabb kritérium a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete az adott helyszín és az évszak függvényében változik. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a víz hőmérséklete az adott helyszínen megfelel az ajánlott értékeknek: Meleg víz: 20 °C felett. Langyos víz: 17-22 °C. Hideg víz: 12-17 °C. Nagyon hideg víz: 7-12 °C. Az adott helyszín vízhőmérsékletét megtekintheti a seatemperature. org oldalon.
Hogyan válasszon megfelelő overallt? (2. rész)
A második fontos kritérium a szörfözés időtartama. Ha rövidebb 1 óránál, a 100-as modellek ideálisak. 2 órás szörfözéshez az 500-as modelleket részesítse előnyben, 3 órás szörfözéshez a 900-as modelleket. A 100-as modellekhez viszonyítva az 500-as modellek melegebbek (és jobban vízállóak), kevésbé fárasztó a mozgás bennük (szabadabb a mozgás) és jobban csökkentik a bőrirritációt. Ugyanez mondható el a 900-as modellekről az 500-asokhoz viszonyítva. Megjegyzés: a 900-as könnyen felvehető.
A megfelelő méret kiválasztása
Az overall funkcióinak teljes körű kihasználása érdekében fontos a megfelelő méret kiválasztása. A szörfoverallnak a testhez kell simulnia, hogy ne keletkezzen rajta ránc. Normális, ha száraz állapotban túl szorosnak érzi, ez a kellemetlen érzés megszűnik, amint a szörfoverall vizes lesz. Ha túl nagy overallt választ, ráncok keletkeznek rajta, amelyek bőrirritációt okoznak és csökken a hőszigetelő képessége (beszivárog a víz). Vásárlás előtt próbálja fel!
Hogyan működik a neoprén?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A 100 2/2 Tribord overall valódi neoprén anyagból készült, ezáltal jó hőszigetelést biztosít. A neoprén poliészter textillel bélelt, így nagyobb a kopásállósága. A neoprén vastagsága: 2 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben szigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Nyakkivágás
A nyakrész nem irritálja a bőrt. Érzékeny bőrűeknek ajánlott UV-szűrő felsőrészt viselni az overall alatt a bőrirritáció kockázatának csökkentésére. Ezen felül hosszantartó használat esetén ajánlatos zsíros krémmel (pl. vazelinnel) bekenni a dörzsölésnek kitett területeket (nyak, hónalj, térd). Az overall belsejében lévő hajtókát megfelelően igazítsa el, hogy a cipzár ne irritálja a nyakat!
Záródás
Az optimális élettartam és a sós vízzel szembeni ellenállás biztosítása érdekében, laboratóriumi körülmények között teszteltük a cipzárakat és az overall záródását. Az overall hátrészén elhelyezett cipzár kényelmes viseletet nyújt mozgás közben (hason fekve, evezéskor).
Bőrirritáció-mentes szabás
A termék varrásmentes lapokból készült a hónaljnál, hogy a vízi sportok során gyakori evező mozgás közben ne jelentkezzen bőrirritáció.
Őrizze meg hosszabban a testmeleget a hőszigetelő kiegészítők segítségével! Minden vízhőmérséklethez sajátos termékek.
Vízben tartózkodva a fejen és a végtagokon (láb, kéz) keresztül adjuk le a testhőmérséklet több mint felét. Ezért a következő kiegészítőket ajánljuk: - meleg és langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén szörfcipő, - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú szörfcipő (csizma) és kesztyű, - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú szörfcipő (csizma), kesztyű, csuklya és felsőrész csuklyával. Tekintse meg a neoprén kiegészítők termékskáláját a decathlon. fr oldalon!
Overall vízi sportokhoz
Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
HAUT DE PAGE