BIENTÔT ÉPUISÉ

SUBEA 100 oktopusz szeleppel, légzőkészülékes búvároknak

Ref :
8334041
Termékelőny
Subea második lépcsős szelepes oktopusz nagy membránnal és szelepgombbal.
25 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Kényelmes csutora
Fogtechnikusokkal együtt kifejlesztett, exkluzív egysűrűségű csutora.
Láthatóság
A kilégzőbajszok elvezetik a légbuborékokat a látómezőből.
Egyszerű használat
1 méter hosszú, sárga tömlő: könnyen megosztható a levegő.
A természetes légzés elősegítése
Az ergonomikus fedélnek köszönhetően a reduktor nincs állandó áramlásnak kitéve.

JELLEMZŐK

Composition
Alváz : 75.0% Poliamid 12 (PA12), 15.0% Sárgaréz, 5.0% Szilikon, 5.0% Acél
Approved by
Az összes SUBEA reduktor fejlesztése során a DAN Europe* független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a légzőkészülékes búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Tests
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), a franciaországi Hendaye-ban található Water Sports Center by Decathlon-nál. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA termékek fejlesztéséhez: a csapatokkal (termékmenedzserek, designerek és mérnökök) való tervezéstől a hosszú távú használati tesztekig, a bázis búvárainak segítségével (kezdőtől egész éves képzésben részt vevők edzőkig).
gemacht für
Búvároknak, bármilyen szinten megfelelő.
Garancia
A termék használatához nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetősége: 2 év.
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Különösen intenzív használat vagy hosszú ideig tartó tárolás után a TRIBORD javasolja a termék ellenőrzését, illetve a termék évenkénti vagy 100 merülést követő karbantartását a garancia megőrzése érdekében.
Tárolási tippek
Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárolja! Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
A felhasználás korlátozása
Merülés előtt ellenőriztesse búvároktatóval!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Megbízható és biztonságos
Egyszerű, masszív kialakítású, megbízható és tartós SUBEA második lépcsős oktopusz: ideális kezdő merülőknek és biztonsági levegőellátásként, mivel 1 méter hosszú, sárga tömlője egyszerű levegőmegosztást tesz lehetővé. Subea második lépcsős szelepes oktopusz, nagy membránnal és szelepgombbal.
Kilégzés: szabad látómező, kevesebb zaj
A kilégzés során az ergonomikus kilégzőbajszok úgy vezetik el a légbuborékokat az arc mentén, hogy a zaj ne zavarja a búvárt és a buborékok ne kerüljenek a búvárszemüveg elé. Kevésbé zavaró, örömtelibb használatot biztosít!
Egyszerű használat
A reduktor második lépcsőjének természetes légzést kell biztosítania. Kiváló minőségű, jelentősen csökkenti a stresszt, növeli a búvár biztonságát. Könnyen, erőlködés nélkül belélegezhető, kellő mennyiségű levegőt biztosít. A kupak áramvonalas nyílásai miatt könnyű a belégzés. A fedél exkluzív design-jának köszönhetően a reduktor nincs állandó áramlásnak kitéve.
SUBEA reduktorok: exkluzív, szabadalmaztatott anatómiai csutora!
A légzőkészülékek fogtechnikusokkal együtt fejlesztett anatómiai csutorája rendkívüli kényelmet biztosít. Exkluzív, az állkapcsok felépítésének megfelelő kialakításának, a szájpadlásnál lévő kis „szárnyaknak”, a nyelvtámasznak, a különböző vastagságú és sűrűségű (egy, vagy kettő) anyagoknak köszönhetően könnyű a szájban tartani.
Tömlő súlya és hossza
Az oktopusz súlya tömlővel: 365 gramm Tömlő hossza: 100 cm.
Karbantartási javaslat
A reduktor tisztításához vagy megolajozásához soha ne használjon oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket. Soha ne használjon spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot.
Tárolási javaslat
Fontos, hogy a teljes búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól (elektromos motorok, tűzhely, stb.) távol tárolja és védje az ultraibolya sugárzástól. Ellenkező esetben a tömítés gyorsabban megrongálódhat és ez kihathat a biztonságra vagy a reduktor megfelelő működésére. Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
A reduktorok felülvizsgálata
A Subea javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltassa felül, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztessen rajta. Ezt a két vizsgálatot SUBEA minősítéssel rendelkező szerelőműhelynél kell elvégeztetni. Különösen intenzív szezon után (több, mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket. http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
A termékek jótállása
A Subea-Tribord termékekre két év garancia van (az egyes országokban érvényben lévő jogi sajátosságoknak megfelelően) a vásárlástól számított két évig, valamint két év jótállás (az egyes országokban érvényben lévő jogi sajátosságoknak megfelelően) a rejtett hibákra a hiba felfedezésétől kezdve. Termékeink rendeltetésszerűen sport, nem professzionális használatra készülnek. A jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból vagy az átlagos elhasználódásból adódó ütések okozta károkra.
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE