Shorty 100 gyerek neoprén szörfoverall, kék

Ref :
8349139
Termékelőny
Hőtartó, meleg viselet egy fürdőruha áráért. Élvezze hosszabb ideig a vízi sportok örömeit meleg vízben!
3 990 Ft*

7 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Hátul záródik: könnyen felvehető.
Szabad mozgás
Szabásának köszönhetően szabadon mozog a kar evezés közben. Rugalmas varrások.
Víz- és porállóság
1,5 mm vastag neoprén. Cipzár alatt betétcsík. Összehúzható nyak. Állítható.
Bőrbarát
Állítható nyak. Hónaljban nincsenek varrások.
Gyors száradás
Szintetikus bélés.

JELLEMZŐK

Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfözéshez és bodyboardozáshoz 22°C-nál melegebb vízben. Időtartam: 1 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után tiszta vízben öblítse ki! Ne hagyja a napon száradni, ezzel biztosítja a termék tartós használatát! Ne mossa mosógépben!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja a napon száradni, ezzel biztosítja a neoprén overall tartós használatát! Mosógépben nem mosható!
A felhasználás korlátozása
20°- 25°C közötti vízben viselhető. 1 órán át.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Hogyan válasszunk megfelelő overallt? (1. rész)
Szörfoverall választás esetén a legfontosabb szempont a víz hőmérséklete. A víz hőmérséklete a helyszíntől és az évszaktól függően változik. Ezért rendszeresen ellenőrizze, hogy a helyszín hőmérséklete a tervezett hőmérsékleti tartományba esik:20°C-nál melegebb víz. 17- 22°C közötti víz. 17- 22°C közötti hideg víz. 7-12°C közötti nagyon hideg víz. A seatemperature.org oldalon ellenőrizheti a helyszín vízhőmérsékletét.
Hogyan válasszunk megfelelő overallt? (2. rész)
A 2. szempont a sportolás időtartama. Ha a sportolás egy óránál rövidebb ideig tart, a 100-as modellek a megfelelőek. 2 órán át tartó sportolás esetén válassza az 500-as, 3 órán át tartó sportoláshoz pedig a 900-as modelleket. A 100-as modellekhez képest az 500-as modellek melegebbek (és vízhatlanabbak), kevésbé fárad el bennük (szabadabb mozgás) és kevésbé dörzsölik ki a bőrét. Az 900-as és az 500-as modellek összehasonlítására ugyanez igaz. Megjegyzés: a 900-as modelleket könnyű felvenni.
Megfelelő méret kiválasztása
Az overall adottságainak teljes kihasználásához fontos a megfelelő méret kiválasztása. Az overallnak felvéve testhez kell simulnia, nem lehet rajta ránc. Szárazon felvéve szoros, de az átnedvesedett overall viselete kényelmes. Ha túl nagy az overall ráncok képződnek, amelyek kidörzsölik a bőrét és gyengébb a hőszigetelés. Vásárlás előtt próbálja fel!
Hogyan működik a neoprén?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A 100 Tribord overall valódi neoprén anyagból készült, ezáltal jó hőszigetelést biztosít. A neoprén poliészter textillel bélelt, így nagyobb a kopásállósága. A neoprén vastagsága: 1,5 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben szigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Nyakkivágás
A nyak kialakítása révén kevésbé dörzsöli ki a bőrt. Egyéni érzékenységtől függően hordhat UV-védő felsőt az overall alatt a kidörzsölődés ellen. A kidörzsölődésre hajlamos területeken ajánlott zsíros krémet (pl. vazelint) használni, ha hosszabb ideig viseli a ruházatot. Az overall belsejében lévő hajtókát megfelelően igazítsa el, hogy a cipzár ne irritálja a nyakat!
Záródás
Az optimális élettartam és a sós vízzel szembeni ellenállás biztosítása érdekében, laboratóriumi körülmények között teszteltük a cipzárakat és az overall záródását. Az overall hátrészén elhelyezett cipzár kényelmes viseletet nyújt mozgás közben (hason fekve, evezéskor).
Záródás
A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a gyerek modellek cipzárjára egy rövid zsinórt került, ezáltal kiküszöbölhető a fulladásveszély kockázata. A nagyobb gyerekek hosszabb zsinórt is használhatnak, hogy egyedül tudják felhúzni a cipzárt. A kis tépőzárnak köszönhetően a cipzár nem nyílik ki véletlenszerűen.
Bőrirritáció-mentes szabás
A termék varrásmentes lapokból készült a hónaljnál, hogy a vízi sportok során gyakori evező mozgás közben ne jelentkezzen bőrirritáció.
A hőtartó kiegészítők hosszabb ideig melegen tartják ! Minden hőmérsékleti tartományhoz külön kiegészítők tartoznak...
A vízben a végtagokon és a fejen távozik a test melegének a fele. Ajánlott kiegészítők: - meleg és enyhe vízben (>17°C) => rövid neoprén zokni. - hideg vízben (12 - 17°C): Hosszú szárú zokni és kesztyű. - nagyon hideg vízben (7 - 12°C): Hosszú szárú zokni, kesztyű, arcvédő és arcvédős felső... A neoprén kiegészítők termékválasztékát megtalálja a decathlon.hu oldalon.
Overall vízi sportokhoz
Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
HAUT DE PAGE