SCD 500 búvármellény légzőkészülékes búvárkodáshoz

Ref :
8334039
Termékelőny
Hölgyeknek és férfiaknak egyaránt megfelelő, kényelmes és nagy mozgásszabadságot biztosít! Kényelmes és szabad mozgást biztosít.
66 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Univerzális méretek
Szabadalmaztatott „V” alakú pántok, férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel.
Kényelem
Megerősített párnázás a hátnál és a vállaknál.
Egyszerű használat
4 csatlakozógyűrű, 2 nagy oldalsó zseb. Bővíthető súlyzsebek
Kopásállóság
Anyag: Ripstop 600d poliészter csökkenti a szakadást Belső: Laminált poliamid

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 100.0% Poliamid
Approved by
Az összes SUBEA búvármellény fejlesztése során a DAN Europe* független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a légzőkészülékes búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Tests
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), a franciaországi Hendaye-ban található Water Sports Center by Decathlon-nál. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA termékek fejlesztéséhez: a csapatokkal (termékmenedzserek, designerek és mérnökök) való tervezéstől a hosszú távú használati tesztekig, a bázis búvárainak segítségével (kezdőtől egész éves képzésben részt vevők edzőkig).
gemacht für
Haladó búvárok részére, testet körbefogó búvármellény bővíthet súlyzsebekkel.
Garancia
A termék használatához nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetősége: 2 év.
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Különösen intenzív használat vagy hosszú ideig tartó tárolás után a TRIBORD javasolja a termék ellenőrzését, illetve a termék évenkénti vagy 100 merülést követő karbantartását a garancia megőrzése érdekében.
Tárolási tippek
Ózontermelő forrástól (elektromos motorok, tűzhely, stb.) távol tartandó, valamint védje az ultraibolya sugárzástól hogy a tömítések, és így a mellény megfelelő használata ne veszítsen értékéből.
A felhasználás korlátozása
Merülés előtt ellenőriztesse búvároktatóval.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Búvármellény típusa
A Tribord-Subea búvármellényei körbefogják a testet: így a levegőmennyiség a teljes körbefogott testfelületen oszlik el, azaz a mellények jobb lebegést biztosítanak és jobb tartást adnak függőleges helyzetben.
Uniszex búvármellény szabadalmaztatott, „V” alakú pántokkal.
A kiváló tartást biztosító exkluzív kialakítású vállpántok lehetővé teszik a kar szabad mozgását. A pántok formája nem szorítja össze a mellkast, így a mellény férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel. A csatok miatt könnyen és pontosan beállítható.
Ergonomikus kiegészítők
A húzónyelvek előre kerültek (a felső nyelv a mellkashoz, az alsó a hashoz, a jobb zseb alá). Formájuk miatt könnyen megfoghatók. Így a búvár még jobban irányíthatja a lebegés mértékét. A két oldalsó zseb nyílása lejjebb került, hogy könnyebben hozzáférhető legyen. A SCD 500 búvármellény két bővíthető zsebbel rendelkezik, amelyekbe zsebenként 3 kg helyezhető el.
Megerősített párnázás!
A még nagyobb kényelem érdekében a tervezőcsapat megerősített párnázású hátrésszel látta el a SUBEA 500 búvármellényt, hogy csillapítsa a palack okozta ütődéseket. A kényelmesebb viselet érdekében a párnázást is megerősítették a hátrészen.
Súly és lebegés
Lebegés S =100N/10l M = 130N/13l L =165N/16,5l XL = 180N/18l Súly: 3,88 kg (M).
A termék összetétele
Kiváló minőségű, tengerben és medencében tesztelt Tribord-Subea búvármellény. Anyag: A Ripstop 600d poliészter csökkenti a szakadásokat. Légkamrák anyaga: Poliuretánnal bevont PA210.
Útmutató rendszeres kezeléshez
1/ A mellényt tiszta vízzel alaposan öblítse le. Ügyeljen a húzónyelvre és a felfújóra. 2/ Az alsó húzónyelv használatával ürítse ki a mellényben esetleg benne maradt vizet. Ne hagyjon vizet a mellény felfújható belsejében. 3/ Mellényét széles vállfán, naptól védett helyen tárolja. Mellényét Ön is ellenőrizze minden évben és keresse rajta az elhasználódás nyomait. Fújja fel (szájjal) a felfújható belsőt, majd 12 óra elteltével ellenőrizze, hogy nem eresztett-e le.
Tárolási javaslat
Fontos, hogy a teljes búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól (elektromos motorok, tűzhely, stb.) távol tárolja és védje az ultraibolya sugárzástól. Ellenkező esetben a tömítés gyorsabban megrongálódhat és ez kihathat a biztonságra vagy a reduktor megfelelő működésére. Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
Búvármellények áttekintése
A búvármellényen legalább két évente, vagy gyakori búvárkodás esetén ennél gyakrabban, ellenőrzést és karbantartást kell végezni minősített Subea központban. Jótállás: http://atelier. decathlon. fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE