SCD 100 férfi búvároverall szabadtüdős merüléshez, 3 mm, hátoldali húzózárral.

Ref :
8242259
Termékelőny
Melegvízi tengeri merüléshez megfelelő búvárruha. Kényelmes és könnyen felhúzható!
16 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
3 mm vastag overall. GBS varrt-ragasztott, vízhatlan illesztésekkel.
Könnyű le- és felvétel
Rugalmas neoprén. Hosszított cipzárhúzója megkönnyíti a felvételt.
Szabad mozgás
Anatómiai szabása miatt a kar szabadon mozoghat. Varrás nélkül a kar alatt.
Víz- és porállóság
Sima szélű a csuklónál és a bokánál a maximális vízhatlanságért.
Univerzális méretek
Kifejezetten férfias szabás. Fejformához illeszkedő csukya.
Tartós használat
Megerősítések a térdnél.

JELLEMZŐK

Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Approved by
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), a franciaországi Hendaye-ban található Water Sports Center by Decathlon-nál. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA termékek fejlesztéséhez: a csapatokkal (termékmenedzserek, designerek és mérnökök) való tervezéstől a hosszú távú használati tesztekig, a bázis búvárainak segítségével (kezdőtől egész éves képzésben részt vevők edzőkig).
Tests
Csapatunk és technikai partnere Hendaye-ban (Franciaország) tervezte, majd tesztelte a termék hőszigetelő képességét.
gemacht für
Légzőkészülékes búvároknak, trópusi vizeken (+24°C).
Garancia
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Édesvízzel öblítse! Ne hagyja a napon száradni!
Tárolási tippek
Az overallt napfénytől védve, bármilyen hőforrástól távol szárítsa. A forma és a neoprén megóvása érdekében overallját tegye vállfára.
A felhasználás korlátozása
úszás

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Néhány hőszigeteléssel kapcsolatos részlet
3 mm vastag, nedves típusú overall hátsó cipzárral. A GBS (Glued & Blind Stitched) varrt-ragasztott, illesztéseknek köszönhetően vízhatlan. A húzózáron keresztül vékony rétegben beszivárgott víz nem tud cirkulálni, mert rögtön megreked a búvárruha és a testfelszín között, elzárva az utat a további víz bejutása elől. Ez a vízréteg biztosítja a hőszigetelést. Sima szélű a csuklónál és a bokánál a maximális vízhatlanságért. Az overall súlya (L-es méret esetén): 0.7 kg
GBS varrt/ragasztott illesztés
A neoprént először ragasztják, majd varrják, így maximálisan kopásálló lesz. Sajátos varrás: A varrótű nem halad át teljesen a neoprén anyagon, így búvárkodás közben nem szivárog be a víz.
Miért viseljen 3 mm vastagságú overallt?
A test még a meleg vízben is lehűl (25-ször gyorsabban, mint a levegőn). 3 mm vastagságú, vékony overall, mely megvédi a testét a hővesztéstől, így sokáig élvezheti a vízi sportokat! Ezen felül az overall megvédi szinte teljes testét az UV-sugaraktól és a víz alatti környezet (korallok...) hatásaitól.
Hőtartó képesség
A légzőkészülékes merüléshez ajánlott overallt az INPP független intézet tesztelte: hőszigetelő képessége a hatályban lévő szabványnak (NF EN 14225-1:2005) megfelel. Ezt az overallt 25°C-nál melegebb vizekre minősítették.
Mit jelent a nedves búvároverall?
Az ilyen típusú búvároverall a leggyakoribb a piacon. Nem az a célja, hogy ne eressze át a vizet, hanem hogy „befogja”, így lehetővé teszi, hogy a test felmelegedjen, mivel mintegy „hőpárnát” képez a test és a kinti rész között. Ezek a neoprénből — a gumi egyik polimerje légbuborékokkal —, készült overallok 0,5-7 mm vastag változatokban kaphatók. Így kiváló búvároverallként működnek, mivel rugalmasak és állíthatóak.
Milyen trükkje van a búvároverall felhúzásának?
Tegye a lábát egy műanyag zacskóba. Ezután tegye a lábát az overallba... a lába teljesen kicsúszik és nem tapad! A beállításhoz kérjen meg valakit, hogy fújjon az ujjába a csuklójánál. A levegő beáramlása felfújja a neoprén overall belsejét és így az azonnal elereszti a bőrt. Ezután könnyedén befejezheti a legutolsó beállításokat és igazításokat.
Trükkök búvároverall karbantartásához
1) Az overallt minden használat után kívül-belül áztassa tiszta vízbe 2) A tisztításhoz használjon baktériumölő oldatot 3) Alaposan öblítse ki tiszta vízben 4) Széles vállfán, árnyékos és jól szellőző helyen szárítsa Vigyázzon a nappal, mert az kifakítja az overall szövet részeinek színét A cipzárokat fogkefével tisztíthatja, majd szilikonzsír típusú kenőanyaggal olajozza.
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE