SCD 100 5,5 mm férfi búvárruha palackos merüléshez

Ref :
8330584
Termékelőny
Legfőbb előnye, hogy nagyon könnyű felvenni! A kétrészes kialakításnak köszönhetően az Önnek legmegfelelőbb méretű búvárruhát állíthatja össze : külön a felsőrész és külön a nadrág kiválasztásával.
19 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
5,5 mm vastag neoprén felsőrész.Szigetelt varrások, varrt/ragasztott illesztés.
Könnyű le- és felvétel
A kétrészes kialakítás könnyebb felvételt biztosít.
Sokoldalúság
Egymástól függetlenül kiválasztható a felsőrész és a nadrág mérete.
Szabad mozgás
Anatómiai szabása miatt a kar szabadon mozoghat. Varrás nélkül a kar alatt.

JELLEMZŐK

Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Approved by
Technikai partnerünk: Technikai partnerünk: Planet Ocean. Ötcsillagos PADI búvárközpont Hendaye-ban (Franciaország). A bázis egész évben Tribord termékeket használ.Oktatói örömmel vesznek részt a Tribord-termékek fejlesztésében a termékmenedzserrel, formatervezőkkel és mérnökökkel; a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig. Kezdő és profi búvárok egyaránt kiveszik a részüket a folyamatból.
Tests
Csapatunk és technikai partnere Hendaye-ban (Franciaország) tervezte, majd tesztelte a termék hőszigetelő képességét.
gemacht für
Palackos merüléshez hűvös vízben: 16°C - 24°C.
Garancia
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Sós vízzel szemben ellenálló. Használat után tiszta vízzel öblítse ki!Ne hagyja a napon száradni!
Tárolási tippek
Ne hagyja a napon és közvetlen hőforrás közelében!Hagyja mindkét oldalát megszáradni, majd széles vállfán tárolja!
A felhasználás korlátozása
Neoprén nadrággal kiegészíthető.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Néhány hőszigeteléssel kapcsolatos részlet
Cipzáros neoprén búvárruha 5,5 mm. Szigetelt varrások, varrt/ragasztott GBS (GBS Glued & Blind Stitched) illesztés. A cipzáron keresztül beszűrődő víz filmréteget képez a bőr és a búvárruha között. A továbbiakban a beszűrődött víz nem cirkulál a búvárruha alatt. A kétrészes kialakításnak köszönhetően az Önnek legmegfelelőbb méretű búvárruhát állíthatja össze : külön a felsőrész és külön a nadrág kiválasztásával. Az L-es méretű búvárruha súlya : 1,4 kg
Vartt/ragasztott illesztés - GBS
A neoprént először ragasztják, majd varrják, így maximálisan kopásálló lesz. Sajátos varrás: A varrótű nem halad át teljesen a neoprén anyagon, így búvárkodás közben nem szivárog be a víz.
Air Expulse System
A bennrekedt levegő a maszk tetején lévő kis lyukakon keresztül távozik. Belső felén hajtóka akadályozza a víz beáramlását.
Hőtartó képesség
A légzőkészülékes merüléshez ajánlott búvárruhát az INPP független intézet tesztelte: hőszigetelő képessége a hatályban lévő szabványnak (NF EN 14225-1:2005) megfelel. Ez a búvároverall C minősítést kapott. A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F)
A nedves búvárruha
Ez a fajta búvárruha a legkeresettebb a piacon. Célja a beszivárgó víz benntartása, így biztosítani tudja a megfelelő hőtartást. A neoprén egy gumi polimerből készült, légbuborékokat tartalmazó anyag. Ezen tulajdonságai teszik a búvárruhákat puhává és rugalmassá. A búvárruhák vastagsága 0,5 és 7 mm között változik.
Útmutató a helyes felvételhez :
Húzzon mindkét lábára egy műanyag zacskót! Húzza fel a lábaira a búvárruhát! Ezzel a módszerrel gyorsan, tapadás nélkül veheti fel.Az ujjak megigazításához kérje egy másik fél segítségét, aki a csuklóknál belefúj a ruha ujjaiba!A beáramló levegő felduzzasztja a neoprén anyagot, így nem tapad a bőrhöz és egyszerűen megigazítható.Most már gond nélkül elvégezheti az apróbb igazításokat és beállításokat.
Karbantartási útmutató :
1) Minden használat után öblítse le tiszta édesvízzel a külső és belső felületét egyaránt! 2) Használjon antibakteriális fertőtlenítőszert a búvárruha tisztításához. 3) Öblítse ki tiszta vízben! 4) Hagyja megszáradni egy széles vállfán, napfénytől védett, jól szellőző helyiségben! Napfénytől védett helyen tárolja, mert a színes részek kikophatnak! A cipzárakat fogkefével és erre alkalmas szilikonzsírral tisztítsa!
A SUBEA márka
A Tribord Búvárkodás átalakul : a Decathlon víz alatti sportokra (sznorkeling, légzőkészülékes búvárkodás, szigonypuskás vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája a SUBEA lesz. Hamarosan minden búvárkodással kapcsolatos termékünk a SUBEA márkanevet fogja viselni. Miért SUBEA? Mert : "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! Bővebb információk : www.subea.com
HAUT DE PAGE