Rugalmas bokasúly, 500 g

Ref :
8018537
Termékelőny
A súly az egész testre hat, segítségével az egész testét stabilan rögzítheti. A színes bokasúllyal megvetheti a lábát a tengerfenéken és mindig látható marad a többi búvár számára.
2 490 Ft*

USER ELŐNYÖK

Rejtőzködés
A bokanehezékkel megvetheti a lábát a tengerfenéken és észrevétlen maradhat.
Láthatóság
A színe láthatóságot biztosít a többi búvár számára. Egyesével árusítjuk.
Könnyű le- és felvétel
A tépőzár segítségével könnyen a bokájára rögzítheti.

JELLEMZŐK

Composition
Töltet : 100.0% Ólom Bélés : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Felső rész - Fő anyag : 100.0% Poliamid
Approved by
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), mely a Decathlon Vizisport Központjában, Hendaye-ban található (Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az oktatók nagy lelkesedéssel vesznek részt a SUBEA termékek fejlesztésében, a termékmenedzserrel, formatervezőkkel és mérnökökkel együtt; a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig. Kezdő és profi búvárok egyaránt kiveszik a részüket a folyamatból.
gemacht für
Víz alatti vadászathoz és légzőkészülékes merüléshez.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Ellenáll a sós víznek. Hosszabb tárolás előtt tiszta vízzel öblítse le.
Tárolási tippek
Száraz, napfénytől védett helyen tárolja!
A felhasználás korlátozása
Egyesével kapható.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Ólom bokasúly
A vállhevederhez hasonlóan a bokasúly is arra szolgál, hogy kényelmesebbé tegye a víz alatti vadászatot. A bokasúly növeli a búváruszony hatékonyságát, segíti az uszony merülését és a tengerfenéken tartja a lábat, megkönnyítve a szigonypuska használatát.
Mi befolyásolja a súlyok kiválasztását?
1/ A búvár testalkata (tömege) és testtömeg-indexe (testtömeg/magasság). 2/ A víz: A tengervíz nagyobb felhajtóerőt gyakorol a búvárra (nagyobb nehezékelést igényel), mint az édesvíz. 3/ Overall tulajdonságai: A neoprén vastagságától függően kisebb vagy nagyobb lehet a felhajtóerő. 4/ A búvárpalack súlya (légzőkészülékes merülésnél) és a benne lévő levegő mennyiége: Minél több levegőt használ el a palackból, az annál könnyebb lesz és így növekszik a felhajtóerő (lebegni fog).
Milyen márka a SUBEA?
A TRIBORD búvárkodás szegmense a SUBEA-hoz kerül át, mely a Decathlon víz alatti sportokat felölelő új márkája (felszíni búvárkodás, légzőkészülékes merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős merülés). A búvárkodással kapcsolatos termékeink márkajelzései fokozatosan mind erre leszenk cserélve. Miért SUBEA? Mert: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! („A víz alatti élmények csodálatosak!”) Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE