REVA női szörfnadrág, fekete

Ref :
8332009
Termékelőny
Diszkrét női short: takarja a feneket és a combot. Rugalmas, kényelmes szabás, függőleges hangsúlyos varrásokkal. Ideális szörfözéshez és vízi sportokhoz.
2 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Stabilitás
1 m-nél nagyobb hullámokhoz kialakított design.
A helyén marad
Erős stabilitást nyújtó fürdőshort vízi sportokhoz.
Zárt Forma
A fenék, a combtő és az alhas nem látszik ki.
Gyors száradás
Fő összetevője polimeralapú, így gyorsan szárad.
Környezeti hatás
Termék összehasonlítás: Női fürdőruha alsó-sustainability.decathlon.com

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 80.0% Poliamid, Fő anyag : 20.0% Elasztán Bélés : 100.0% Poliészter
Tests
A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
gemacht für
Intenzív szörfözéshez és bodyboardozáshoz 1 m-nél nagyobb hullámokra. Stand Up Paddle-hez.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Első használat előtt mossa ki! Minden használat után tiszta vízben öblítse ki! Mosógépben 30°C-on, kevés mosószerrel, öblítőszer nélkül mosható.
A felhasználás korlátozása
Rendszeres használata klóros vízben nem ajánlott.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Intenzív használat
Intenzíven szörfözik, ez a kedvenc sportja. Meglovagolja a hullámokat shortboarddal vagy longboarddal. Erős, egy méternél is nagyobb hullámoktól sem riad vissza. Fürdőruhájának mindig a helyén kell maradnia, bármilyen erős is legyen a hullám. Intenzív használathoz és minden testalkatnak megfelelő választékot hoztunk létre.
Testalkat
A Tribord megalkotta a Reva shortot azoknak a nőknek, akik sportolás közben szeretnék kényelmesen elfedni feneküket, hasukat és csípőjüket. Mikroszálas anyagból társa lesz a vízben, bármit is sportoljon; kialakítása nagy stabilitással ruházza fel, nem oldódik le a hullámok között! A törzsön hosszanti betétek karcsúsítják az alakot, szép formát kölcsönöznek a fenéknek. Minden testalkathoz ideális.
Méretek szárazon és vizesen
Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére: éreznie kell, hogy tart! Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés
A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE