Reduktor tömlő légzőkészülékes búvároknak

Ref :
8334358
Termékelőny
Rugalmas és strapabíró reduktor tömlő búvárkodáshoz. Minden reduktor első és második lépcsőjével kompatiblis.
6 590 Ft*

USER ELŐNYÖK

Tartós használat
Rugalmas és strapabíró reduktor tömlő. Hosszúság: 80 cm
Sokoldalúság
Minden reduktor első és második lépcsőjével kompatiblis.

JELLEMZŐK

Approved by
Az összes SUBEA reduktor fejlesztése során a DAN Europe* független, orvosi tanácsadást biztosító szervezet által készített használati és gyakorlati tesztek (statikai, dinamikai és biomechanikai elemzés) eredményeit használtuk fel. *A DAN Europe (Divers Alert Network Europe) nemzetközi orvosi és kutatási non-profit szervezet, mely a búvárok biztonsága és egészsége érdekében fejti ki tevékenységét.
Tests
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), mely a Decathlon Vizisport Központjában, Hendaye-ban található (Franciaország). A búvárközpont egész évben SUBEA termékeket használ. Az oktatók szaktudásukkal vesznek részt a SUBEA termékek fejlesztésében, a termékmenedzserrel, formatervezőkkel és mérnökökkel együtt; a prototípusok tesztelésétől a hosszú lefutású, kopást vizsgáló próbákig. Kezdő és profi búvárok egyaránt kiveszik a részüket a folyamatból.
gemacht für
Légzőkészülékes búvároknak a reduktor tömlőjének cseréjéhez.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Sós víznek ellenáll, tiszta vízzel való leöblítése csak hosszabb tárolás előtt szükséges.
Tárolási tippek
Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárolja! Hőtől és napfénytől védett, száraz helyen tárolja!
A felhasználás korlátozása
Merülés előtt ellenőriztesse búvároktatóval!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Reduktor ellenőrzése
A Subea-Tribord javasolja, hogy a reduktort kétévente vizsgáltassa át, valamint legalább évente egyszer vizuális ellenőrzést is végeztessen rajta. Ezt a két vizsgálatot Subea-Tribord minősítéssel rendelkező műhelynél kell elvégeztetni. Különösen intenzív szezon után (több mint 100 merülés) vagy hosszú ideig tartó tárolás utána szintén érdemes ellenőrizni a terméket.
Reduktor karbantartása
Kezelje a tömítéseket szilikonzsírral élettartamuk növelése érdekében. A reduktor tisztításához vagy megolajozásához soha ne használjon oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket. Soha ne használjon spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot.
Jótállás
Minden Subea-Tribord termékre a jótállás időtartama a vásárlástól számított 2 év. Ez nem zárja ki az egyes országok/államok alkalmazandó jogszabályait. A jótállás kiterjed a rejtett hibákra vonatkozó törvényes jótállás érvényesítésére a vásárlástól számított 2 évig. Termékeink szabadidős sportoláshoz készültek, nem professzionális használatra. A jótállás nem terjed ki az ütés okozta sérülésekre, a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra és a normális adódó elhasználódásra.
Milyen márka a SUBEA?
A TRIBORD búvárkodás szegmense a SUBEA-hoz kerül át, mely a Decathlon víz alatti sportokat felölelő új márkája (felszíni búvárkodás, légzőkészülékes merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős merülés). A búvárkodással kapcsolatos termékeink márkajelzései fokozatosan mind erre leszenk cserélve. Miért SUBEA? Mert: "SUBaquatic Experiences are Amazing" ! („A víz alatti élmények csodálatosak!”) Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE