Ólomnehezék védőborítással merüléshez, 2 kg, szürke

Ref :
8015197
Termékelőny
A szürke védőborítás kiemeli a többi ólom közül. További előny: használatkor elkerülhető az ólommal való közvetlen kontaktus.
4 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Ütéscsillapítás
Az ólmot szürke borítás védi az ütésektől.

JELLEMZŐK

Composition
Szerkezet : 97.0% Ólom, 3.0% Polivinil-klorid (PVC)
Approved by
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), a franciaországi Hendaye-ban található Water Sports Center by Decathlon-nál. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA búvártermékek fejlesztéséhez: a SUBEA csapatokkal (termékmenedzserek, designerek és mérnökök) való tervezéstől a hosszú távú használati tesztekig, a bázis búvárainak segítségével (kezdőtől egész éves képzésben részt vevők edzőkig).
gemacht für
nehezék víz alatti vadászathoz, szabadtüdős búvárkodáshoz és légzőkészülékes búvárkodáshoz.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Sós vízzel szemben ellenálló. Hosszabb tárolás előtt édesvízzel öblítse le!
Tárolási tippek
Napfénytől és a nedvességtől védve tárolandó.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Milyen körülmények befolyásolják a súlyok kiválasztását?
1/ Testalkat (súly) és testtömeg index (súly/magasság). 2/ Víz: A tengervíz nagyobb a felhajtóerőt gyakorol a búvárra (nagyobb lesúlyozást igényel), mint az édesvíz. 3/ Overall: a neoprén vastagságától függően kisebb vagy nagyobb lehet a felhajtóerő. 4/ Palack súlya (légzőkészülékes búvárkodáskor) és a benne lévő levegő térfogata: Ahogy fogy a levegő, úgy válik egyre könnyebbé a palack, ami megnöveli a felhajtóerőt (emelkedni kezd).
Fékek / Súlyrögzítők / Ólomrögzítők
Az ólomrögzítők (más néven fékek vagy súlyrögzítők) segítségével az ólomsúlyok összekapcsolhatók. A fékek mozdulatlanul tartják az ólomnehezékek sorát a víz alatti sportoláshoz.
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, légzőkészülékes búvárkodás, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE