Ólomnehezék búvárkodáshoz, 1 kg

Ref :
5912340
Termékelőny
Ez az egy kilogramm súlyú ólomnehezék ideális a nehézség növeléséhez. Könnyedén belecsúsztatható a búvárövbe vagy az ólomzsebbe!
1 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Könnyű le- és felvétel
Az ólom a búvárövbe csúsztatható.
Súly
Ez az ólomnehezék 1 kg-os.

JELLEMZŐK

Composition
Szerkezet : 100.0% Ólom
Approved by
Technikai partnerünk: Planet Ocean (ötcsillagos PADI búvárközpont), a franciaországi Hendaye-ban található Water Sports Center by Decathlon-nál. A bázis egész évben SUBEA búvártermékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a SUBEA búvártermékek fejlesztéséhez: a SUBEA csapatokkal (termékmenedzserek, designerek és mérnökök) való tervezéstől a hosszú távú használati tesztekig, a bázis búvárainak segítségével (kezdőtől egész éves képzésben részt vevők edzőkig).
Tests
Csapatunk és technikai partnerünk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte a terméket.
gemacht für
víz alatti vadászathoz, szabadtüdős és légzőkészülékes búvárkodáshoz, a jobb lehúzásért.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Tárolási tippek
Napfénytől és a nedvességtől védve tárolandó.
A felhasználás korlátozása
Kényelmi és biztonsági okokból kerülje a túlzott lesúlyozást!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Milyen körülmények befolyásolják a súlyok kiválasztását?
1/ Testalkat (súly) és testtömeg index (súly/magasság). 2/ Víz: A tengervíz nagyobb a felhajtóerőt gyakorol a búvárra (nagyobb lesúlyozást igényel), mint az édesvíz. 3/ Overall: a neoprén vastagságától függően kisebb vagy nagyobb lehet a felhajtóerő. 4/ Palack súlya (légzőkészülékes búvárkodáskor) és a benne lévő levegő térfogata: Ahogy fogy a levegő, úgy válik egyre könnyebbé a palack, ami megnöveli a felhajtóerőt (emelkedni kezd).
Fékek / Súlyrögzítők / Ólomrögzítők
Az ólomrögzítők (más néven fékek vagy súlyrögzítők) segítségével az ólomsúlyok összekapcsolhatók. A fékek mozdulatlanul tartják az ólomnehezékek sorát a víz alatti sportoláshoz.
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, légzőkészülékes búvárkodás, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE