Neoprén szörfcsizma, 3 mm

Ref :
8303800
Termékelőny
3 mm vastag neoprén szörfcsizma a kényelmesebb és melegebb viselethez hideg vizekben. Vékony talp, jól érzi benne a deszkát.
5 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
3 mm vastag neoprén. Varrt/ragasztott illesztés. Magas szár. 12-17 °C fokhoz.
Érzékelés
Vékony talp: optimális érintkezés a deszkával.
Tapadás
Gumitalp csúszásgátló mintázattal.
Stabilitás
Szilikonos szalag a jobb tartáshoz.
Víz- és porállóság
Varrt/ragasztott illesztés. Előformázott szár.

JELLEMZŐK

Vastagság
3 mm
Composition
Felsőrész : 100.0% Poliészter Talp : 100.0% Gumi - nitril-butadién gumi (NBR)
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfcsizma rendszeres szörfözéshez hideg vízben, 12-17 °C között. Szörfözés időtartama: max. 2 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Tiszta vízzel öblítse le!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Hőforrástól távol tartandó. A neoprén hosszabb élettartama érdekében ne szárítsa tűző napon. Mosógépben nem mosható.
A felhasználás korlátozása
12-17 °C közötti vízhőmérséklethez. max. 2 órán át.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A hőtartó kiegészítőkkel hosszú ideig megőrizheti a testmeleget. Minden hőmérséklethez sajátos termékek tartoznak.
Ha vízben tartózkodunk, a végtagokon (láb, kéz) és a fejen keresztül veszítjük el a testhőmérséklet felét. Ennek megfelelően az alábbi kiegészítőket ajánljuk: - meleg vagy langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén cipő, - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú cipő (csizma) és kesztyű, - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú cipő (csizma), kesztyű, csuklya és csuklyás felső. A neoprén kiegészítők teljes terméksáláját megtekintheti a decathlon. fr oldalon.
Hogyan válassza ki a megfelelő szörfcipőt?
A szörfcipő kiválasztásának legfontosabb kritériuma a vízhőmérséklet. A víz hőmérséklete változik a helyszín és az évszak függvényében. Ezért rendszeresen győződjön meg arról, hogy az adott helyszín vízhőmérséklete megfelel az ajánlott vízhőmérsékletnek: meleg víz 20 °C fölött, langyos víz 17-22 °C között, hideg víz 12-17 °C között, nagyon hideg víz 7-12 °C között. A vízhőmérséklet megtekinthető a seatemperature. org oldalon.
A megfelelő méret kiválasztása
A hatékony hőszigetelés érdekében a szörfcipőnek szorosan kell illeszkednie a lábra. Szárazon felhúzva normális, hogy szorít. Válasszon szoros szörfcipőt és csizmát, hogy az megfelelően tartsa a lábát és sportolásnál ne duzzadjon meg a víztől.
A neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A 3 mm vastag neoprén szörfcipő kiváló hőszigetelő tulajdonságú. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 3 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon keresztül. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. Belső kényelmi és megerősítő rátétek az érzékeny pontokon.
Megfelel különböző vízi sportokhoz
A ruhadarabjainkat úgy tervezzük, hogy megfeleljenek a legigényesebb szörfösöknek is. A tervezésnél olyan megoldásokat választottunk, amelyek alkalmassá teszik a terméket más vízi sportok űzéséhez, mint például a kitesurf, a szörf, a wakeboard, a vízisí, az aktív vízi gyaloglás (hosszabb partszakaszokon) vagy a SUP (stand-up paddle).
Válassza ki a megfelelő overallt!
Overall termékskálánk szintén különböző vízhőmérsékletekhez igazodik: meleg víz, langyos víz, hideg víz. Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen. Tekintse meg overall termékskálánkat a decathlon. fr oldalon.
HAUT DE PAGE