• 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő
  • 3 mm vastag neoprén szörfcipő

Neoprén szörfcsizma, 3 mm

Ref :
8303800
Termékelőny
3 mm vastag neoprén szörfcipő a kényelmesebb és melegebb viselethez a hideg vizekben. Vékony talp, jól érzi benne a deszkát.
5 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
Neoprén: 3 mm. Varrt/ragasztott illesztés.Magas szár.
Érzékelés
Vékony talp: optimális érintkezés a deszkával.
Tapadás
Csúszásmentes, mintázott gumitalp.
Könnyű le- és felvétel
Hátül fogófül.
Víz- és porállóság
Varrt/ragasztott illesztés.Előformázott szár.

JELLEMZŐK

Composition
Felsőrész : 100.0% Poliészter Talp : 100.0% Gumi - nitril-butadién gumi (NBR)
Tests
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfösöknek 17°C vízhőmérséklet alatt. Meleg neoprén szörfcsizma.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Tiszta vízzel öblítse le!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Ne tegye hőforrás közelébe. Ne hagyja a napon megszáradni, mert könnyen elöregedhet a neoprén. Mosógépben nem mosható.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Anyagösszetétel
A 3 mm vastag neoprén szörfcipő kiváló hőszigetelő tulajdonságú. Dörzsöléssel szemben jól ellenálló, szintetikus bélés borítja belülről a neoprént. A neoprén vastagsága: 3 mm. A neoprén egy nitrogénbuborékokkal dúsított, zárt cellás elasztomer hab (polikloroprén), amely kiválóan hőszigetel. Neoprén anyagaink hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és kétféle hatása van: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együtt egy hőszigetelő réteget képez.
Vízzáró varrások
Vartt és ragasztott varrások garantálják a vízhatlanságot és a tartós használatot. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon. Nincs belső varrás és nincs irritáció. Ragasztott belső folt erősítések az érzékenyebb helyeken a kényelmes viselethez.
Méretek
A hatékony hőszigetelés érdekében a szörfcipőnek szorosan kell illeszkednie a lábra. Természetes dolog, ha nagyon szoros a kesztyű, amikor száraz lábra próbálja fel. Válasszon szoros szörfcipőt és csizmát, hogy az megfelelően tartsa a lábát és sportolásnál ne duzzadjon meg a víztől.
Szörfcsizma vízi sportokhoz
Szörfcsizmáink még a legigényesebb szörfözők elvárásainak is megfelelnek. A tervezésnél olyan megoldásokat választottunk, amelyek alkalmassá teszik a terméket más vízi sportok űzéséhez, mint például a kitesurf, a szörf, a wakeboard, a vízisí, az aktív vízi gyaloglás (hosszabb partszakaszokon) vagy a SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE