Négyágú balkezes bumeráng

Ref :
8337614
Termékelőny
Négyszárú bumeráng kör alakú röppályával. Rendkívül stabil, lassú röptéje révén könnyen elkapható.
1 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Egyszerű használat
Stabil és lassú röptéje révén könnyen elkapható.
Távolság
22-25 méteres röpte. Szélcsendben és enyhe szélben is használható.
Mozgás a levegőben
Kialakítása miatt könnyen elkapható. Nagy felhajtóerő a széles szárak miatt.

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 100.0% Polipropilén
Tests
A Tribord bumeráng választékát egy nemzetközi bajnokkal együttműködve fejlesztettük ki. Valamennyi termékünket profik tesztelték használat közben. Így alakítottuk ki a bumerángok végleges formáját, mely megkönnyíti a használatot.
gemacht für
Kezdőknek és középhaladóknak, 12 éves kortól. Könnyen elkapható bumeráng. Kapható: jobb- és balkezes.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Törlőruhával tisztítsa!
Tárolási tippek
Ne tegye ki nagy melegnek!
A felhasználás korlátozása
VESZÉLYES TERMÉK, KIZÁRÓLAG SZABAD TERÜLETEN HASZNÁLJA!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Pamut grammsúly
Szárak hossza: 14,5 cm Négyszárú bumeráng injektált polipropilénből. Vastagság: 4 mm
Jellemzők
Lágy vonalú, négyágú bumeráng. Röppályája kör alakú. Rendkívül stabil, lassú röptéje révén könnyen elkapható. Ergonomikus kialakítása révén könnyű kézbe fogni: a szár végén lévő bemélyedésben megtámaszthatja behajlított mutatóujját. Széles szárai nagy felhajtóerőt biztosítanak. Jól tolerálja a hibás dobásokat. Szélcsendben és enyhe szélben is használható.
Forma
Versenybumeráng alapján tervezett, a legtöbb felhasználó számára ideális kialakítású bumeráng. A négyszárú bumeráng hátrafelé hajló szárai alacsonyabb, talajközelibb röppályát eredményeznek.
Ez a bumeráng kapható jobb- és balkezes kivitelben is
Ahogy minden bumeráng, a TRIBORD bumeráng is egy belépő és egy kilépő éllel rendelkezik. Emiatt nem tudja egy balkezes eldobni a jobbkezes bumerángot. Ezért kapható jobb- és balkezes kivitelben is. A belépő élnek mindig a dobás iránya felé kell néznie. A JOBB- VAGY BALKEZES KIVITEL JELÖLÉSE BUMERÁNG HÁTOLDALÁN TALÁLHATÓ
Hogyan kell eldobni a bumerángot?
A BUMERÁNGOT ÚGY DOBJA EL, HOGY A SZÍNES OLDALA ÖN FELÉ NÉZZEN! Széllel szemben helyezkedjen el! Tartsa a bumerángot a talajra merőlegesen! Enyhén, körülbelül 15 fokos szögben döntse meg. A szélhez viszonyítva 45 fokos irányba dobja el! Megjegyzés: NE DOBJA A BUMERÁNGOT LAPOSAN! A kezdők gyakran laposan dobják el a bumerángot. Így a bumeráng hirtelen felfelé repül, majd lezuhan a földre.
A profik trükkjei!
A még pontosabb röppálya érdekében állítsa be a szár hajlásszögét! Javasoljuk, hogy az összes szárat pozitív irányba enyhén hajlítsa meg! A röppálya így rövidebb, talajközelibb lesz, különösen szélcsendben. Erősebb szélben kössön kis gumit a szárak végére, melyekkel súlyként funkcionálnak. A röppálya végén a gumik erősen lefékezik a bumerángot.
HAUT DE PAGE