BIENTÔT ÉPUISÉ

Nahia személyre szabható, háromszög fazonú szilvaszínű bikinifelső

Ref :
8331417
Termékelőny
Nem állítható, háromszög fazonú, személyre szabható bikinifelső, melyhez 26 tetszés szerinti, külön kapható pántot talál. Mell alatti pánt, nyakban állítható, hátul rögzíthető. Enyhén tart.
2 990 Ft1 690 Ft*
Available price from 25/08/2016 and while stocks last on Decathlon

USER ELŐNYÖK

Tartás
Enyhén tart. Kis és közepes mellbőség esetén ajánlott.
Görbülő
Kiemeli a mell természetes vonalait.
Gyors száradás
Fő összetevője polimeralapú, így gyorsan szárad.
Személyre szabható
Cserélhető nyakpántok: alkossa meg saját stílusát! 26 tetszés szerinti pánt.

JELLEMZŐK

Típusa
Kétrészes fürdőruha, felsőrész
Fazon
Háromszög
Betét
Nem
Váz
Nem
Karcsúsító
Nem
Kollekció
Személyre szabható
Composition
80% poliamid és 20% elasztán.
Tests
A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
gemacht für
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. 80B-95E (francia méret).
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Első használat előtt mossa ki! Minden használat után tiszta vízben öblítse ki! Mosógépben 30°C-on, kevés mosószerrel, öblítőszer nélkül mosható.
A felhasználás korlátozása
RENDSZERES HASZNÁLATA KLÓROS VÍZBEN NEM AJÁNLOTT!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Személyre szabhatom a fürdőruhámat!
Mivel mindannyian vágyunk rá, hogy a fürdőruhánk egyedi legyen, a Tribord megalkotta a Nahia fürdőruhát, mely pántjainak köszönhetően személyre szabható. Több mint 26 csomag színes, divatos mintával ellátott pánt kapható a fürdőruhához, így a nyár minden napján újat választhat hozzá. Válassza ki a felsőt, majd az alsót, végül pedig a pántokat (1 csomag = 4 pánt = 2 pánt a felsőhöz + 2 pánt az alsóhoz)! A kombinációk száma végtelen, válasszon kedve szerint!
Testalkat
Ismeri az állítható háromszögfazonú, kihagyhatatlan bikinit? Íme a továbbfejlesztett változat, a nem állítható modell! Formája szinte azonos az állítható változatéval, szintén számos testalkathoz ideális kis és közepes mellbőség esetén. Mell alatti pántja diszkréten emeli ki a melleket. A Nahia nem állítható, háromszög fazonú bikinifelső pántjai állíthatók, stabilan tartanak a vízben, levehetők és tetszés szerint cserélhetők!
Méretek szárazon és vizesen
Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
HAUT DE PAGE