BIENTÔT ÉPUISÉ

Nahia klasszikus személyre szabható, kék bikinialsó

Ref :
8331423
Termékelőny
Klasszikus szabású, személyre szabható bikinialsó, melyhez 26 tetszés szerinti, külön kapható pántot talál. Rugalmas szegélyek. Jól tart.
2 490 Ft*

USER ELŐNYÖK

Stabilitás
Megerősített, rugalmas szegélyek: jobban tart.
Zárt Forma
Közepesen zárt szabás. Klasszikus szabású, közepes combkivágás.
Gyors száradás
Fő összetevője polimeralapú, így gyorsan szárad.
Személyre szabható
Cserélhető oldalpántok: alkossa meg saját stílusát! 26 tetszés szerinti pánt.

JELLEMZŐK

Típus
Kétrészes fürdőruha, alsórész
Fazon
Klasszikus alsórész
Fazon
Klasszikus alsórész
Kollekció
Személyre szabható
Kollekció
Személyre szabható
Kollekció
Személyre szabható
Composition
80% poliamid és 20% elasztán.
Tests
A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is tesztelték, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: tesztelték az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
gemacht für
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Első használat előtt mossa ki! Minden használat után édesvízben öblítse ki! Mosógépben 30°C-on, kevés mosószerrel, öblítőszer nélkül mosható.
A felhasználás korlátozása
RENDSZERES HASZNÁLATA KLÓROS VÍZBEN NEM AJÁNLOTT!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Személyre szabhatom a fürdőruhámat!
Mivel mindannyian vágyunk rá, hogy a fürdőruhánk egyedi legyen, a Tribord megalkotta a Nahia fürdőruhát, mely pántjainak köszönhetően személyre szabható. Több mint 26 csomag színes, divatos mintával ellátott pánt kapható a fürdőruhához, így a nyár minden napján újat választhat hozzá. Válassza ki a felsőt, majd az alsót, végül pedig a pántokat (1 csomag = 4 pánt = 2 pánt a felsőhöz + 2 pánt az alsóhoz)! A kombinációk száma végtelen, válasszon kedve szerint!
Testalkat
A klasszikus szabású alsó tökéletes választás azoknak, akik szeretnék eltakarni a feneküket. Jól takar, ugyanakkor nőies. Kényelmes viselet, melyben magabiztos lehet. Közepes combkivágása optikailag nyújtja a lábat. Minden testalkathoz ideális, tehát minden nőnek, aki vállalja a testét és kedveli a kétrészes fürdőruhákat. A gumírozott szegélyek miatt nem mozdul el, helyén marad a vízben.
Méretek szárazon és vizesen
Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére: éreznie kell, hogy tart! Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
HAUT DE PAGE