BIENTÔT ÉPUISÉ

Mae Island állítható, háromszögfazonú női bikinifelső, szivacsbetétekkel

Ref :
8332227
Termékelőny
Állítható, háromszög fazonú bikinifelső. Hátul és a nyaknál állítható. A gumírozott szegélyek miatt még jobban tart. Enyhén tart. Kivehető szivacsbetétek, bélés és ráncolás.
2 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Tartás
Kis és közepes mellbőség esetén ajánlott, mivel csupán enyhén tart.
Görbülő
A kivehető szivacsbetétek és a ráncolás szép formát ad a mellnek.
Gyors száradás
Fő összetevője polimeralapú, így gyorsan szárad.

JELLEMZŐK

Típus
Kétrészes fürdőruha, felsőrész
Fazon
Háromszög fazonú bikinifelső
Szivacsbetét
Bevarrt
Merevítő
Nincs
Karcsúsít
Nincs
Kollekció
Island
Composition
A női fürdőruha összetétele: - a COLOR BLOCK és ISLAND kollekció összetétele: 80% poliamid, 20% elasztán; - FJORD, HONOLUA, KALAO, PHOENIX, PEPSYDOTS és PALMS kollekció összetétele: 86% poliészter, 14% elasztán - a ROSA kollekció összetétele: 87% poliészter, 13% elasztán
Tests
A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: teszteltük az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát is, többszöri mosást követően.
gemacht für
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. 36-46.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Első használat előtt mossa ki! Minden használat után tiszta vízben öblítse ki! Mosógépben 30°C-on, kevés mosószerrel, öblítőszer nélkül mosható.
A felhasználás korlátozása
RENDSZERES HASZNÁLATA KLÓROS VÍZBEN NEM AJÁNLOTT!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Testalkat
Nélkülözhetetlen állítható, háromszög fazonú bikinifelső, mely könnyedén számos testalkathoz hozzáigazítható. Kisebb és átlagos mellmérethez tervezve, gyenge tartást biztosít. Nagyon kényelmes nyakban kötős kialakításának és a mell alatt állítható háromszögeknek köszönhetően, melyekkel szabályozható a takarás mértéke. A kivehető szivacsbetétek szépen kiemelik a mellet. Kialakításának és rugalmas összetevőinek köszönhetően rendkívül kényelmes.
Mi az a szivacsbetét?
A szivacsbetét szép, kerek formát ad a mellnek, de nem dörzsöli, irritálja a bőrt, mint a varrt szivacsbetét, mivel nincsenek külső varrások rajta. A Tribord Önre és kényelmére gondolt, így a legtöbb modellnél szivacskosarat alkalmazott. A szivacsbetét ki- vagy betehető: így fél számot csökkentheti vagy növelheti mellméretét.
Fürdőruha kivehető szivacsbetéttel
Kivehető betétjének köszönhetően a bikinifelső többféle mérethez is ideális, fél mérettel kisebb vagy nagyobb mellhez is megfelelő. Nyakpántja miatt még inkább igazodik a testhez, ezáltal még kényelmesebb. Hátul megköthető, rugalmas pántja alkalmazkodik a mell alatti körmérethez.
Állítható
Az állítható háromszögekkel mellméret szerint állítható a takarás mértéke.
Bélés
A bikinifelső teljes egészében bélelt, így vizesen sem látszik át.
Méretek szárazon és vizesen
Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.

You may also be interested in these products

HAUT DE PAGE