Kétszárnyú jobbkezes bumeráng

Ref :
8332934
Termékelőny
Kétszárú, aszimmetrikus, „kampó” formájú bumeráng kb. 30 méteres röptével. Kivételesen elegáns, elliptikus, lassú röpte!
1 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Egyszerű használat
Visszahajló szára könnyen kézbe fogható.
Távolság
30 méteres röppálya.
Mozgás a levegőben
Aszimmetrikus, kétszáras forma. Használatához enyhe szél szükséges.

JELLEMZŐK

Anyag
műanyag
Composition
Fő anyag : 100.0% Polipropilén
Tests
A Tribord bumeráng választékát egy nemzetközi bajnokkal együttműködve fejlesztettük ki. Valamennyi termékünket profik tesztelték használat közben. Így alakítottuk ki a bumerángok végleges formáját, mely megkönnyíti a használatot.
gemacht für
Bumerángozáshoz, középhaladóknak 12 éves kortól, nagy röptéjű bumeráng. Jobb- és balkezes kivitelben kapható.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Törlőruhával tisztítsa!
Tárolási tippek
Ne tegye ki nagy melegnek!
A felhasználás korlátozása
VESZÉLYES TERMÉK, KIZÁRÓLAG SZABAD TERÜLETEN HASZNÁLJA!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Pamut grammsúly
Szárak hossza: 18 és 20 cm. Kétszárú bumeráng injektált polipropilénből. Vastagság: 4 mm
Jellemzők
Kétszárú, aszimmetrikus, „kampó” formájú bumeráng kb. 30 méteres röptével. Kivételesen elegáns, elliptikus, lassú röpte! Visszagörbülő száránál kell megfogni és elhajítani. Mérsékelten erősen hajítsa el, a bumeráng természetesen száll a szélben. Kb. 45 fokban, jobban megdöntve kell tartani.
Forma
Aszimmetrikus, kétszáras „kampó” forma. A VISSZAGÖRBÜLŐ SZÁRNÁL FOGJA MEG!
Ez a bumeráng kapható jobb- és balkezes kivitelben is
Ahogy minden bumeráng, a TRIBORD kétszárú bumeráng is egy belépő és egy kilépő éllel rendelkezik. Emiatt nem tudja egy balkezes eldobni a jobbkezes bumerángot. Ezért kapható jobb- és balkezes kivitelben is. A belépő élnek mindig a dobás iránya felé kell néznie. A JOBB- VAGY BALKEZES KIVITEL JELÖLÉSE BUMERÁNG HÁTOLDALÁN TALÁLHATÓ
Hogyan kell eldobni a bumerángot?
A BUMERÁNGOT ÚGY DOBJA EL, HOGY A SZÍNES OLDALA ÖN FELÉ NÉZZEN! A JOBBAN KÉZBE SIMULÓ SZÁRAT FOGJA MEG! Széllel szemben helyezkedjen el! A bumeráng merőleges legyen a talajra! Enyhén döntse meg a bumerángot, körül-belül 45 fokkal! (Laposabban kell eldobni, mint a választék többi bumerángját!) A szélhez viszonyítva 45 fokos irányba dobja el!
A profik trükkjei!
Enyhe szélben kis fémpénzzel le kell súlyozni, hogy hosszabb röptéje legyen. Ehhez ragasszon egy-egy 1 vagy 2 centest mindkét szár végére (alulra) vászon ragasztószalaggal! Enyhe szélben: kössön gumit a szár végére! A bumeráng stabilabb lesz, és lefékeződik a röpte végén Szélcsendben: a visszahajló szárat enyhén hajlítsa meg pozitív irányba, hogy csökkentse a röpte hosszát!
HAUT DE PAGE