BIENTÔT ÉPUISÉ

Hendaia Txiki rövid fiú szörfnadrág, narancssárga

Ref :
8304711
Termékelőny
Rövid szörfnadrág kezdő szörfözéshez, bodyboardozáshoz és bodyszörfözéshez. A gumírozott derék és a húzózsinór tökéletes és biztos tartást biztosít a hullámokban.
1 290 Ft*

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Bőrbarát
Anyaga nem irritálja a bőrt.
A helyén marad
Gumírozott dereka zsinórral behúzható.
Gyors száradás
Vízlepergető bevonat: az anyag gyorsan szárad, nem tartja magában a vizet.
Ellenáll a sós víznek
Anyagát nem roncsolja a tengervíz.

JELLEMZŐK

Derék
Gumírozott
Szín
Nincs
Szár
Rövid
Belső nadrág
igen.
Zseb
Nincs
Composition
Fő anyag : 100.0% Poliészter Elsődleges bélés : 100.0% Poliészter
gemacht für
Szörfnadrág 4-14 éves fiúknak alkalmankénti szörfözéshez, bodyboardozáshoz és bodyszörfözéshez.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Az első használat előtt mossa ki! Minden tengerben való fürdés után tiszta vízben öblítse ki! 40°C-on mosógépben mosható. Nagyon alacsony hőmérsékleten, kifordítva vasalva megújítja vízlepergető tulajdonságát. Ne szárítsa szárítógépben! Gondoljon a környezetre! 30°C-on mosva kevesebbet fogyaszt és kisebb lesz a CO2-kibocsátás.
A felhasználás korlátozása
NYÍLT LÁNGTÓL TÁVOL TARTANDÓ!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Színválaszték
4 színben kapható: fekete, világoskék, világoszöld és narancssárga.
Méretek
4, 6, 8 és 14 éves méretben kapható.
Terméknév
Miért Hendaia Txiki? Hendaye baszk neve Hendaia, a Txiki elnevezés pedig fiút jelent ezen a nyelven. Hendaye a part neve, ahol a Tribord központja található. Csendes partszakasz, védve az erősebb áramlatoktól és nagy hullámoktól. A Tribord termékeit a vállalat központjában, az Atlanti-óceánnál, Baszkföldön, Hendaye partjainál tervezik és tesztelik.
Belső nadrág
A belső nadrág jó tartást biztosít, ugyanakkor higiéniás szerepet is betölt. A vékony hurkolású poliészter anyag a kivezető nyílásokon át hagyja eltávozni a vizet és a homokot a fürdőruhából.
Gyorsan szárad
A gyerek kényelméhez hozzátartozik a gyorsan száradó fürdőnadrág. Ezért a szörfnadrág kialakítása a vízkivezetést segíti elő (lyukak az oldalsó zseben, vízelvezető belső nadrág). Az anyag vízlepergető felületi kezelést kapott, aminek hatására a víz gyorsan lepereg a felületről és nem szívódik be. A vízlepergető hatás a mosások során veszíthet hatékonyságából, azonban a termék szárítógépben történő szárításával ez megújítható.
Testformához igazítható
A gumírozott derék tökéletesen igazodik a gyerek derékméretéhez. A húzózsinór tökéletesen rögzít, így a nadrág nem csúszik le és gondtalan mozgást biztosít a hullámok között.
HAUT DE PAGE