Háromszárú, jobbkezes bumeráng

Ref :
8332935
Termékelőny
Kezdőknek és gyerekeknek ideális háromágú bumeráng!Rövid röptávolság, hogy könnyebb legyen elkapni.
1 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Egyszerű használat
Rövid röptéjének köszönhetően könnyen elkapható.
Távolság
18-20 méteres röpte.
Mozgás a levegőben
Elöl hajlított szár = az emelkedő röppálya miatt könnyebben elkapható.

JELLEMZŐK

Anyag
műanyag
Composition
Fő anyag : 100.0% Polipropilén
Tests
A Tribord bumeráng választékát egy nemzetközi bajnokkal együttműködve fejlesztettük ki. Valamennyi termékünket profik tesztelték használat közben. Így alakítottuk ki a bumerángok végleges formáját, mely megkönnyíti a használatot.
gemacht für
Gyermekeknek, 8 éves kortól. Könnyen használható bumeráng. Kapható: jobb- és balkezes.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Törlőruhával tisztítsa!
Tárolási tippek
Ne tegye ki nagy melegnek!
A felhasználás korlátozása
Nagy, szabad területen használja!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Méretek
Szárak hossza: 14 cm. Háromszárú bumeráng injektált polipropilénből. Vastagság: 4 mm.
Jellemzők
A háromszárú bumerángot a versenyeken is használt, rendkívül hatékony és pontos gyorsasági bumeráng alapján alakítottuk ki. Formáját úgy módosítottuk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak megfeleljen. A bumeráng sebességét megváltoztattuk Valamennyi szár enyhén előre hajlik, ami emelkedő röppályát eredményez, így a bumeráng könnyebben elkapható.
Forma
Lapos, ideális kezdőknek és gyerekeknek. Szélcsendben emelkedő röppálya.
Ez a bumeráng kapható jobb- és balkezes kivitelben is
Ahogy minden bumeráng, a TRIBORD háromszárú bumeráng is egy belépő és egy kilépő éllel rendelkezik. Emiatt nem tudja egy balkezes eldobni a jobbkezes bumerángot. Ezért kapható jobb- és balkezes kivitelben is. A belépő élnek mindig a dobás iránya felé kell néznie. A JOBB- VAGY BALKEZES KIVITEL JELÖLÉSE BUMERÁNG HÁTOLDALÁN TALÁLHATÓ
Hogyan kell eldobni a bumerángot?
A bumerángot úgy dobja el, hogy a színes oldala Ön felé nézzen! Széllel szemben helyezkedjen el! Tartsa a bumerángot a talajra merőlegesen! Enyhén, körülbelül 15 fokos szögben döntse meg. A szélhez viszonyítva 45 fokos irányba dobja el! Megjegyzés: Ne dobja a bumerángot laposan! A kezdők gyakran laposan dobják el a bumerángot. így a bumeráng hirtelen felfelé repül, majd lezuhan a földre.
A profik trükkjei!
A még pontosabb röppálya érdekében állítsa be a szár hajlásszögét! Javasoljuk, hogy az összes szárat pozitív irányba enyhén hajlítsa meg! A röppálya így rövidebb, talajközelibb lesz, különösen szélcsendben. Erősebb szélben kössön kis gumit a szárak végére, melyekkel súlyként funkcionálnak. A röppálya végén a gumik lefékezik a bumerángot.
HAUT DE PAGE