Férfi kantáros nadrág 500 vitorlázáshoz, szürke

Ref :
8319499
Termékelőny
Légáteresztő és vízálló kantáros nadrág. Polár bélésű cipzáras zsebei valódi menedéket nyújtanak a kéznek.
24 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Vízhatlanság
4 órás viharteszt (> 10000 mm). 100% vízhatlan varrások. Vízlepergető.
Ellenáll a sós víznek
Injektált műanyag cipzár. Membránkezelés.
Légáteresztés
Rendkívüli légáteresztés (RET<12).
Zsebek
3 biztonságos zseb (2 polárral, 1 a combon)
Kopásállóság
Kopásálló megerősítés az ülepen, a térden és a saroknál.
Egyszerű használat
Állítható bokarész. Egészen magas szabása védi a mellkast is.

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 100.0% Poliamid Elsődleges bélés : 100.0% Poliészter Másodlagos bélés : 100.0% Poliamid Betét : 100.0% Poliészter
gemacht für
Rendszeres tengeri hajózáshoz. Erős esőben évente kevesebb mint 15 nap használatra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Mosógépben 30°C-on mosható. Kifordítva tegye a gépbe, a tépőzárakat zárja le! Bőségesen öblítse és alacsony fordulatszámon centrifugálja! Lehetőleg kötélen szárítsa! Ha alkalmanként szárítógépbe teszi, alacsony hőmérsékletű, rövid legyen a program: ezzel a szövet vízlepergetését is megújítja. Hogy a vízlepergető tulajdonsága olyan legyen, mint új korában, max. 140°C-os vasalóval vasalja át a szövetet, vagy fújja be Tribord újraimpregnáló spray-vel.
Tárolási tippek
Tárolja száraz helyen a terméket. Ne tegye hőforrás közelébe vagy radiátorra, mert károsodhat a lélegző membrán vagy bevonat.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

VÍZHATLANSÁG
- 2 rétegű hidrofil anyag - >10000 mm víznyomás. 100% vízhatlan varrások. - Belül felfújt - A szár alja a tépőzár segítségével méretre igazítható. - 4 órás viharteszt: 450l/h/m² vízzel.
LÉGÁTERESZTÉS
Páraáteresztés: <12. jó légáteresztés. Egy anyag légáteresztésének mértéke a kipárolgási ellenállás vagy RET segítségével mérhető (az ISO 11092 szabványon alapuló tesz). Ez az anyag azon tulajdonsága, hogy mennyire engedi a test által sportolás közben termelt vízpárát kijutni a környezetbe.
KÉNYELEM
- Dereka félig gumírozott tépőzárral állítható.
FÉNYVISSZAVERÉS
Széles 3M fényvisszaverő rátét a háton: a gyenge fényt felerősítve veri vissza. A fényvisszaverő Tribord logók ugyanebből az anyagból készültek.
KOPÁSÁLLÓSÁG
- Középen injektált műanyag cipzárak amelyek ellenállnak a só maró hatásának.
HOGYAN LEHET ÚJRAAKTIVÁLNI A RUHÁZAT VÍZLEPERGETÉSÉT? 1. lépés: mosás előtt
Húzza be az összes cipzárat és zárja le a zsebeket, majd vegye le a ruha nem mosható részeit. Lazítsa ki a pántokat és a gumírozott részeket és ürítse ki a zsebeket. A ruhát kifordítva mossa.
HOGYAN LEHET ÚJRAAKTIVÁLNI A RUHÁZAT VÍZLEPERGETÉSÉT? 2. lépés: a mosás
Műszálas programmal 30-40°C-on normál mosószerrel moshatja a ruházatot. Ne használjon öblítőt, sem pedig fehérítőt, mert károsíthatják a ruházat eredeti tulajdonságait. A kabátot ne hajtsa nagyon össze mosásnál és ne töltse tele a mosógép dobját. Fontos! Válasszon bő vizes öblítőprogramot vagy öblítse kétszer a ruhát, hogy eltávolítson minden mosószer maradékot.
HOGYAN LEHET ÚJRAAKTIVÁLNI A RUHÁZAT VÍZLEPERGETÉSÉT? 3. lépés: a szárítás
A szárítás meghatározó szakasz a vízlepergető kezelés újraaktiválásához. Ajánlott a kabátot szabad levegőn, kiterítve hagyni teljesen megszáradni. Figyelem! A kabátot ne szárítsa közvetlenül radiátoron! Ezután műszálas szárítóprogrammal rövid ideig, vagyis 10-15 percig szárítsa, majd vegye ki a gépből.
HOGYAN LEHET ÚJRAAKTIVÁLNI A RUHÁZAT VÍZLEPERGETÉSÉT?
Amennyiben a mosás, bő vizes öblítés és kíméletes szárítás ellenére nem peregnek le a kabát felszínéről a vízcseppek, javasoljuk, hogy végezzen új vízlepergető kezelést az áruházainkban kapható vízlepergető spray-vel vagy mosószerrel.
HAUT DE PAGE