Férfi ing 500 vitorlázáshoz, szürke

Ref :
8319500
Termékelőny
Vízhatlan és légáteresztő kabát, száraz marad hajózás, vitorlázás közben. Légáteresztő technológia, melegen, szárazon tartja!
29 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Vízhatlanság
4 órás viharteszt (> 10000 mm). 100% vízhatlan varrások. Vízlepergető.
Ellenáll a sós víznek
Injektált műanyag cipzár. Membránkezelés.
Légáteresztés
Rendkívül jól szellőző, 2 rétegű szövet (RET<12).
Zsebek
4 biztonságos zseb: (2 belső és 2 külső)
Egyszerű használat
3 dimenziós állítható kapucni, a gallérba hajtogatható. Összehúzható kabátalj.
Környezeti hatás
Termék összehasonlítás: meleg férfi esőkabát - részletes technikai információk

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 100.0% Poliamid Elsődleges bélés : 100.0% Poliamid Másodlagos bélés : 100.0% Poliészter Csukló : 88.0% Poliészter, Csukló : 12.0% Elasztán
gemacht für
Rendszeres tengeri hajózáshoz. Erős esőben évente kevesebb mint 15 nap használatra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Mosógépben 30°C-on mosható. Kifordítva tegye a gépbe, a tépőzárakat zárja le! Az öblítést bő vízzel, a centrifugálást alacsony fordulatszámon végezze. Lehetőleg kötélen szárítsa! Ha alkalmanként szárítógépbe teszi, alacsony hőmérsékletű, rövid legyen a program: ezzel a szövet vízlepergetését is megújítja. Hogy a vízlepergető tulajdonsága olyan legyen, mint új korában, max. 140°C-os vasalóval vasalja át a szövetet, vagy fújja be Tribord újraimpregnáló spray-vel.
Tárolási tippek
Tárolja száraz helyen a terméket. Ne tegye hőforrás közelébe vagy radiátorra, mert károsodhat a lélegző membrán vagy bevonat.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

VÍZHATLANSÁG
- 2 rétegű hidrofil anyag - >10000 mm víznyomás. 100% vízhatlan varrások. - 2 dimenziós állítható kapucni. - Az ujj alja a tépőzár segítségével méretre igazítható. - Középen cipzáras, szigetelő betéttel az optimális vízhatlanságért. - 4 órás viharteszt: 450l/h/m² vízzel.
LÉGÁTERESZTÉS
Páraáteresztés: <12. jól szellőző. Annak megállapításához, hogy egy szövet légáteresztő-e, a páraáteresztést, vagy RET értéket mérik (az ISO 11092 szabvány alapján). Ez az anyagnak az a tulajdonsága, hogy mennyire engedi kijutni a test által sportolás közben termelt párát.
KÉNYELEM
- 3 dimenziós állítható kapucni. - Állítható kabátalj.
Fényvisszaverők
- 2 rátét a vállon - 2 rátét a kapucnin növelik a fényforrások intenzitását.
KOPÁSÁLLÓSÁG
- Középen injektált műanyag cipzár, ellenáll a só maró hatásának.
HOGYAN AKTIVÁLHATÓ ÚJRA A KABÁT VÍZLEPERGETŐ KÉPESSÉGE? 1. lépés: mosás előtt
Húzza be a cipzárakat, hajtsa le a zsebfedőket és távolítsa el a ruhadarab nem mosható részeit. Lazítsa ki a pántokat és a gumírozott részeket, ürítse ki a zsebeket. A ruhadarabot kifordítva mossa ki.
HOGYAN AKTIVÁLHATÓ ÚJRA A KABÁT VÍZLEPERGETŐ KÉPESSÉGE? 2. lépés: a mosás
Műszálas programmal 30°- 40°C-on normál mosószerrel mosható kabát. Ne használjon öblítőt vagy fehérítőt, mert ronthatják a ruházat eredeti tulajdonságait. A kabátot ne hajtsa nagyon össze a mosógépbe helyezéskor és ne töltse tele a mosógép dobját. Fontos!: Bő öblítéses programot válasszon vagy végezzen dupla öblítést az összes mosószermaradvány eltávolításához.
HOGYAN AKTIVÁLHATÓ ÚJRA A KABÁT VÍZLEPERGETŐ KÉPESSÉGE? 3. lépés: a szárítás
A szárítás meghatározó szakasz a vízlepergető kezelés újraaktiválásához. Ajánlott a kabátot szabad levegőn, kiterítve hagyni teljesen megszáradni. Figyelem! A kabátot ne szárítsa közvetlenül radiátoron! Ezután műszálas szárítóprogrammal rövid ideig, vagyis 10-15 percig szárítsa, majd vegye ki a gépből.
HOGYAN AKTIVÁLHATÓ ÚJRA A KABÁT VÍZLEPERGETŐ KÉPESSÉGE?
Ha a mosás, bő vizes öblítés és kíméletes gépi szárítás ellenére nem peregnek végig a kabát felületén a vízcseppek, ajánlott újra vízhatlanítani az áruházainkban kapható vízhatlanító spray-vel vagy mosószerrel.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról
A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó érkelés (A,B,C,D,E besorolás) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák stb.) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com
HAUT DE PAGE