Felnőtt UV-szűrő sapka

Ref :
8301448
Termékelőny
UV-szűrő sapka nap elleni védelemre, vízben és vízparton egyaránt. Rögzítőrendszere és gyorsan száradó anyaga miatt bármilyen vízi sporthoz ideális.
2 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Napvédelem
PROFILTER UPF 50+ összetevő. Nedvesen is UV-szűrő.
A helyén marad
Állítható, levehető neoprén rögzítőrendszerrel.
Gyors száradás
Gyorsan száradó szintetikus poliamid anyag.

JELLEMZŐK

Terméktípus
UV-szűrő
Fazon
Sapka/kalap
L-es méret
60 cm-es fejkerület
Composition
Fő anyaga: 100% poliamid.
Approved by
Anyagának napsugárzás ellen nyújtott védelmét mérnök csapatunk laboratóriumban tesztelte. Termékmenedzserünk valós körülmények között tesztelte, majd jóváhagyta a terméket: a strandon, szörfölés, stand up paddle-özés és hajózás közben.
Tests
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A Tribord nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket tengerparton, felhasználói visszajelzések segítségével fejleszthetjük.
gemacht für
Alkalmanként és rendszeresen vízi sportot űzőknek. Nap elleni védelemre vízben és vízparton egyaránt.
Garancia
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Minden használat után tiszta vízzel öblítse! Ne hagyja a napon száradni!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

PROFILTER UV-szűrő szövet
A TRIBORD UV-szűrő termékek szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűrik (UPF 50 +). Garantáltan hatékonyan védelem a naptól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus. A szálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak mosás után is.
Óvintézkedések napsütésben
A sapka ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a sugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A sapka viselete mellett egyéb óvintézkedéseket is be kell tartani: napszemüveg, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, UV-szűrő felső vagy overál viselete, gyakori folyadékbevitel stb.
Tartás
2 állítható rögzítőrendszerrel: - egyszerű pánt nyugodt időjárási körülmények között vagy vízparti sétához. - a neoprén rögzítőrendszer erősebb tartást biztosít hevesebb időjárási körülmények között a víz közelében (szörfözés, vitorláshajózás, stand-up paddlezés stb. során).
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?
Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át. A szabvány szerint az UV-sugarak legalább 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB min. 98%-át kiszűri.
Útmutató a napsütés elleni védekezéshez
http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
HAUT DE PAGE