EASYBREATH türkizkék felszíni búvármaszk

Ref :
8304667
Termékelőny
A panorámás látómező és az orron át történő belégzés révén a tenger alatti élővilág felfedezése még elérhetőbb közelségbe kerül az Easybreath búvármaszkkal.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
4.4 / 5 7 ratings
8 990 Ft*

3 KAPHATÓ TERMÉKEK

Ismerje meg a teljes szettet

USER ELŐNYÖK

A természetes légzés elősegítése
A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is természetes a légzés.
Párásodásgátló hatás
Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.
Látómező
Panorámás látómező, 180°-os hatás.
Könnyű le- és felvétel
Az állítható és rugalmas textil fejpánt nem húzza a hajat.
Víz- és porállóság
A „dry-top” rendszerű búvármaszk felülről magakadályozza a víz beszivárgását.
Vízelvezetés
A vízürítő szelep kinyomja a vizet, amikor megemeli a fejét.
Univerzális méretek
2 méret. Kényelmes és vízhatlan szilikon perem.

JELLEMZŐK

Composition
Skirt (for mask) : 100.0% Szilikon Frame (for mask) : 100.0% Polipropilén Tube (for snorkel) : 100.0% PC-ABS Lens (for mask) : 100.0% PC-ABS
gemacht für
Snorkelinghez (felszíni búvárkodáshoz), 10 éves kortól.
Garancia
A termék használatához nélkülözhetetlen alkatrészek elérhetősége: 2 év.
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
A használatba vett Easybreath búvármaszkot hetente egyszer mosogatószeres vízben, kézzel kell lemosni. A párásodás elkerülése, a tiszta látás biztosítása és az exkluzív szellőző rendszer jó működése érdekében belülről is alaposan tisztítsa meg a polikarbonát lencse felületét. Mosogatógépben nem mosható!
Tárolási tippek
Száraz, fénytől védett helyen tárolja!
A felhasználás korlátozása
10 éves kor alatt szabadtüdős/intenzív úszáshoz nem megfelelő.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Miért nem lehet szabadtüdős merülést végezni az Easybreath szemüvegben?
Az Easybreath® búvármaszkban sokkal több levegő fér el a hagyományos búvárszemüvegekhez képest. Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a szemüveg arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. A szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre. Márpedig az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a szemüveg belsejében helyezkedik el.
Miért nem hosszabb a Easybreath légzőcső?
A látszat ellenére, az Easybreath légzőcsö jobban kiemelkedik a vízből, mint a hagyományos légzőcsövek. Egy hagyományos légzőcső hosszabbnak tűnhet, mivel a szájtól indul, és nem a fejtetőtől, mint az Easybreath esetében. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a hatályos szabványoknak megfelelő légzést, a légzőcső nem lehet hosszabb!
Melyik Easybreath méretet válasszam?
Az arc 90%-át befedő Easybreath búvármaszk 2 méretben kapható. Gyerekeknek 10 éves kortól, kamaszoknak és hölgyeknek az S/M-es méret ajánlott, férfiaknak az M/L-es méret. A méret kiválasztásához helyezze a búvármaszkot az arcára: Ha nincs rés az áll és a szemüveg alsó része között, akkor megfelelő a nagyság! További részletek: http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreathr
Miért álltunk át 4 méretről 2 méretre?
Az S/M és M/L méretek a 10 évesnél idősebbek 90%-nak megfelel az arcméret tekintetében. Ezért hagytuk abba az XS és az L/XL méretek gyártását. Ennek az optimalizálásnak köszönhetően csökkenthetjük az Easybreath árát.
Használhatom az Easybreath búvármaszkot, ha szakállam van?
A szakáll miatt nagyobb mennyiségű víz is beszivároghat! Szakállas férfiaknak javasoljuk, hogy borotválkozzanak meg az Easybreath használata előtt, mivel a szakáll miatt nem biztosítható a vízhatlan szigetelés a szilikon szoknya és az arcbőr között.
Hogyan működik az exkluzív páramentesítő rendszer?
18°C-os vízhőmérséklettől kezdve működik optimálisan, mivel a beszívott friss levegő először a szemüveg lencséjével találkozik, mielőtt az orrba vagy a szájba jutna. A kilélegzett magas páratartalmú levegő oldalirányban távozik a szilikon és műanyag elvezetőkön keresztül. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. Ugyanazon az elven működik, mint a gépjármű szélvédő szellőzése.
Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?
Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtaná a fejét, miközben a vízfeneket vizsgálja. Merüléskor a légzőcsőben található úszószelep elzárja a légzőcső felső részét. Ha merülés közben feljön a vízfelszínre, ne felejtse el megfújni a pipát, hogy a szelep ismét leereszkedjen.
Mire ügyeljek az Easybreath használata során?
Vigyázzon a homokkal! Ügyeljen arra, hogy az Easybreath búvármaszkot ne érje homok, ami megkarcolhatja a polikarbonát felületet. Ha a búvármaszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztassa rá a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget is öblítse át, mielőtt újra összeillesztené. A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Alaposan öblítse át a csövet, vagy a hátsó légzőnyíláson át vezessen be egy kulcsot a csőbe az úszószelep kimozdításához, majd öblítse át a rendszert.
Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath búvárszemüveget?
IGEN, növelje Easybreath szemüvegének élettartamát! Az eladás utáni szolgáltatás elérhető a Decathlon szerelőműhelyénél. A cserealkatrészek online is elérhetőek a következő linken: http://spi-atelier.decathlon.fr/fr/atelier/produit/1885088 . Alkatrészek kódja: heveder - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8342901, fehér kupak - 8363395.
A leggyakrabban ismételt kérdések itt megtalálhatók.
Erről bővebben a Tribord.com weboldalon az Easybreath felszíni búvármaszkkal kapcsolatos gyakran ismételt kérdések (GYIK) címszó alatt tájékozódhat: http://www.tribord.tm.fr/conseils/masque-snorkeling-easybreath-questions-les-plus-frequentes-faq
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

4.4 / 5 7 ratings
6 az emberek ajánlják ezt a terméket
Értékelések megoszlása
Favorable review more useful
That review has been deposited on this product version
Vélemény ellenőrzése
Férfi
30 és 39 év között
13 August 2014
Arcmaszk

Szuper cucc, bár nagyon szorosra kell húzni ahhoz, hogy ne szivárogjon. A szakállat nem annyira kedveli. Lehetne kicsit phább tapadósabb szilikonból. Esetleg kellene hozzá valami tapadássegítő krém. :)

Critical review more useful
That review has been deposited on this product version
07 September 2016
Jó is nem is.

Jól zár, nagy a látómező. Első használat után, a tengerből kifelé jövet, a szelepek a nagy hullámzás miatt felkavart, apró kavicsokkal telementek, s ezt képtelenség kitisztítani. Nem szétszedhető. Tehát medencébe, fürdőkádba ajánlom! Vagy vegyél hármat, ha búvárkodni akarsz.

Brand's answer :

Tisztelt Vásárlónk!

Köszönjük visszajelzését a búvármaszkról! Easybreath maszkunkon a szelep egy nagyon fontos biztonsági elem, ezért emiatt egyelőre nem tervezik, hogy az szétszedhető legyen. Amennyiben szeretné a pipát cserélni, ezen a referenciakódon (Ref.:8342901) külön talál, webáruházunkban elérhető készletet.
Sportos üdvözlettel,
a Decathlon csapata

 • 07 September 2016
  That review has been deposited on this product version
  Jó is nem is.

  Jól zár, nagy a látómező. Első használat után, a tengerből kifelé jövet, a szelepek a nagy hullámzás miatt felkavart, apró kavicsokkal telementek, s ezt képtelenség kitisztítani. Nem szétszedhető. Tehát medencébe, fürdőkádba ajánlom! Vagy vegyél hármat, ha búvárkodni akarsz.

  Brand's answer :

  Tisztelt Vásárlónk!

  Köszönjük visszajelzését a búvármaszkról! Easybreath maszkunkon a szelep egy nagyon fontos biztonsági elem, ezért emiatt egyelőre nem tervezik, hogy az szétszedhető legyen. Amennyiben szeretné a pipát cserélni, ezen a referenciakódon (Ref.:8342901) külön talál, webáruházunkban elérhető készletet.
  Sportos üdvözlettel,
  a Decathlon csapata

 • 26 July 2016
  That review has been deposited on this product version
  Szuper!

  Kiváló minőségű! Egyszerű használni! Nem párásodik!

 • 40 és 49 év között
  22 July 2015
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Könnyű és újszerű használat
  8 éves gyerek+anya+apa: mindenkié tökéletesen zárt

  Gyerek (8 éves) könnyen használta.
  Apa párnapos borostája ellenére is jól zárt.
  Anya enyhe klausztrofóbiája nem volt gond, mert ez végre egy olyan maszk, amelyben nagyobb a látószög és a belső tér. Ebből a szempontból sokat számít, hogy a megszokott módon lehet benne levegőt venni. Így a hagyományos maszk+pipa használathoz képest sokkal könnyedebb és kellemesebb élmény a "merülés".
  Hatalmas előnyei:
  1. Nem kell külön pipát használni.
  2. Normális levegővétel.
  3. Nem megy az ember szájába a sós víz.
  4. Tényleg nem párásodik.
  5. Gyerekek is könnyen tudják használni, nincs nyafogás a fentiek miatt.
  6. A felszíni búvárkodás ezzel a maszkkal az egész család számára együtt, egy időben, könnyen kivitelezhető közös élmény!!!

  NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY RÁTALÁLTAM ÉS HOSSZÚ ÉVEK UTÁN VÉGRE ÉN IS BÚVÁRKODTAM! -Anya

HAUT DE PAGE