Cloe női egyrészes fürdőruha X vagy U alakú hátrésszel, fekete

Ref :
8172130
Termékelőny
Egyrészes női fürdőruha kerek dekoltázzsal és kialakított mellrésszel. Vékony, egyenes pántjai hátsó pánttal állíthatók,, X vagy U alakú hátrésszel is hordható. Nyitott hátrész. Közepes felvágás.
2 990 Ft*

7 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Stabilitás
Jól kialakított design, jól tart az 1 méternél alacsonyabb hullámokon.
Zárt Forma
Kerek dekoltázs, mély, U alakú hátkivágás. Közepesen magas felvágás a combnál.
Tartás
Kis és közepes mellbőséghez megfelelő mell alatt elvágott szabás.
Görbülő
Dekoltázsa kiemeli, de nem nyomja össze és tolja fel a mellet.
Gyors száradás
Fő összetevője polimeralapú, így gyorsan szárad.
Környezeti hatás
Termék összehasonlítás: Egyrészes női fürdőruha

JELLEMZŐK

Composition
Fő anyag : 80.0% Poliamid, 20.0% Elasztán Bélés : 100.0% Poliészter
Tests
A terméket Hendaye-ban tesztelték. Több laboratóriumi tesztnek vetették alá, hogy biztosítsák az optimális minőséget a tervezett használat közben. E tesztek során vizsgálták az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
gemacht für
Rendszeres szörfözéshez és bodyboard-hoz, 1 méternél alacsonyabb hullámokra.Ideális SUP versenyekhez,windszörfhöz és kiteszörfhöz.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

A felhasználás korlátozása
Rendszeres használata klóros vízben nem ajánlott.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Rendszeres szörfözés :
Ideális rendszeresen szörfözőknek.Évente több alkalommal a nyaralás során szörföznek, versenyeken is részt vesznek.Kényelmes és egyszerű kialakítás, mely tökéletesen kiszolgálja a rendszeresen szörfözőket.Válassza az Önnek legmegfelelőbb méretet, hogy gondtalanul élvezze kedvenc vízi sportját!A Tribord márka széles fürdőruha választékot kínál, mely ideális minden testalkathoz és vízi sporthoz.
Testalkat
A Tribord megalkotta ezt a hátul U alakban mélyen kivágott, egyszerű fürdőruhát azoknak a nőknek, akik kényelmes és nőies darabra vágynak. Az ötletes hátmegoldással a vékony pántok a helyükön maradnak, így a melltartás is biztosabb. Lekerekített és diszkrét dekoltázsa inkább a kis-és közepes mellű nőknek ajánlott. Közepesen magas felvágás a combnál. Könnyű felvenni.
Méretek szárazon és vizesen
Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére, éreznie kell, hogy tart. Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés
A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (pólók, nadrágok, hátizsákok stb.). A Decathlon a környezetvédelmi jelölési folyamat önkéntes résztvevője. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE