3 mm vastag neoprén szörfkesztyű

Ref :
8158443
Termékelőny
Rugalmas és hőszigetelő neoprén anyag szörfözéshez és bodyboardozáshoz. Kényelmes viselet és kiváló hőszigetelés hideg vízben.
5 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
3 mm vastag neoprén.Varrt/ragasztott illesztés.Fedett varrások.Előformázott szár
Szabad mozgás
Nagyon rugalmas neoprén. Rugalmas varrások.
Kopásállóság
Kétoldalt textil erősítéssel bélelt neoprén.
Víz- és porállóság
Varrt-ragasztott szerkezet és vízhatlan külső illesztés.

JELLEMZŐK

Vastagság
3 mm
Composition
Fő anyag : 90.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén, 10.0% Poliamid
Tests
A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfkesztyű intenzív szörfözéshez hideg vízben, 7-17 °C között. Szörfözés időtartama: max. 3 óra.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Minden használat után öblítse le csapvízzel! Ne hagyja a napon száradni!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Hőforrástól távol tartandó. A neoprén hosszabb élettartama érdekében ne szárítsa tűző napon. Mosógépben nem mosható.
A felhasználás korlátozása
Ideális 7-17 °C közötti vízhőmérséklethez. max. 3 órán át.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A hőtartó kiegészítőkkel hosszú ideig megőrizheti a testmeleget. Minden hőmérséklethez sajátos termékek tartoznak.
Ha vízben tartózkodunk, a végtagokon (láb, kéz) és a fejen keresztül veszítjük el a testhőmérséklet felét. Ennek megfelelően az alábbi kiegészítőket ajánljuk: - meleg vagy langyos vízben (>17 °C) => alacsony szárú neoprén cipő, - hideg vízben (12-17 °C): magas szárú cipő (csizma) és kesztyű, - nagyon hideg vízben (7-12 °C): magas szárú cipő (csizma), kesztyű, csuklya és csuklyás felső. A neoprén kiegészítők teljes terméksáláját megtekintheti a decathlon. fr oldalon.
A megfelelő méret kiválasztása
A legjobb hőhatás érdekében megfelelően felhúzva kell viselni a szörfkesztyűt. Szárazon felhúzva normális, hogy szorít. Válasszon a kézre jól rásimuló kesztyűt, hogy ne gyűljön benne fel víz használat közben.
A neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és két területen fejti ki hatását: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együttesen egy hőszigetelő réteget képez.
Anyagösszetétel
A 3 mm vastag 100% neoprén kesztyű kiváló hőszigetelő hatást fejti ki. A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát. A neoprén vastagsága: 3 mm. A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók. A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Vízhatlan összeállítás
Varrással és ragasztással készült tartós és vízálló illesztések. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon keresztül. Mivel nincs belső varrás, így nincs irritáció. A varrásokon elhelyezett külső fedések tovább növelik a tartósságot és a vízzáróságot.
Válassza ki a megfelelő overallt!
Overall termékskálánk szintén különböző vízhőmérsékletekhez igazodik: meleg víz, langyos víz, hideg víz. Overalljaink készítésénél a legigényesebb szörfözők elvárásainak igyekszünk megfelelni. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen. Tekintse meg overall termékskálánkat a decathlon.fr oldalon.
HAUT DE PAGE