2 tömlőmandzsetta búvárkodáshoz

Ref :
8334356
Termékelőny
A mandzsettát a reduktor tömlőjére kell ráhúzni, így lassítja az elhasználódást és meghosszabbítja a tömlők élettartamát.
2 390 Ft*

USER ELŐNYÖK

Sokoldalúság
Meghosszabbítja a tömlők élettartamát.
Könnyű összeszerelés / lebontás
Bármilyen méretű reduktortömlőre ráhúzható.

JELLEMZŐK

Composition
Aljzat : 100.0% Expandált polisztirol (EPS)
Tests
Technikai partnerünk: Ötcsillagos PADI búvárközpont (Tribord). A bázis egész évben Tribord termékeket használ. Az edzők magas színvonalú munkájukkal járulnak hozzá a termékeink fejlesztéséhez. A termékfelelősökkel, a tervezőkkel és a mérnökökkel karöltve végig követik a termék útját, kezdve a tervezéstől, a prototípusokon végzett próbákon át a tartóssági tesztekig, amelybe kezdő búvárokat és leendő edzőket is bevonnak.
gemacht für
A búvárreduktor tömlőinek védelmére.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Sós vízzel szemben ellenálló. Hosszabb tárolás előtt édesvízzel öblítse le!
Tárolási tippek
Fontos, hogy a búvárfelszerelést ózont kibocsátó tárgyaktól távol tárolja! Hőtől és napfénytől védett száraz helyen tárolja!
A felhasználás korlátozása
Merülés előtt ellenőriztesse búvároktatóval!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

A reduktorok felülvizsgálata
A reduktor tisztításához vagy megolajozásához soha ne használjon oldószert vagy szénhidrogén alapú terméket. Soha ne használjon spray-t, mert a hajtógázok roncsolhatják a műanyagot.
A termékek jótállása
A Subea-Tribord termékekre két év garancia van (az egyes országokban érvényben lévő jogi sajátosságoknak megfelelően) a vásárlástól számított két évig, valamint két év jótállás (az egyes országokban érvényben lévő jogi sajátosságoknak megfelelően) a rejtett hibákra a hiba felfedezésétől kezdve. Termékeink rendeltetésszerűen sport, nem professzionális használatra készülnek. A jótállás nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból vagy az átlagos elhasználódásból adódó ütések okozta károkra.
Mit jelent a SUBEA márka?
A Tribord Búvárkodás átalakult: jelenleg SUBEA, a Decathlon víz alatti sportokra (snorkeling, palackos merülés, víz alatti vadászat és szabadtüdős búvárkodás) specializálódott márkája. A márkaneveket minden búvártermékünkön fokozatosan cseréljük. Miért SUBEA? Mert: „SUBaquatic Experiences are Amazing!” Bővebb információ: www.subea.com
HAUT DE PAGE