100 meleg, vízhatlan és szélfogó női vitrolás felső, rózsaszín

Ref :
8344153
Termékelőny
Hőtartó, viaszbevonatos vitorlás kabát, vízhatlan és rugalmas összetevője védelmet nyújt eső, hideg és szél ellen.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 2 ratings
8 990 Ft*

2 KAPHATÓ TERMÉKEK

USER ELŐNYÖK

Vízhatlanság
4 órán át tartó eső alatt tesztelve. 100% vízhatlan varrások.
Meleg
Vattabéléses kabát zsebbel és kapucnival. Állítható kapucnival.
Szélálló
Magas nyak, membránnal bevont szövet: véd a szél hűtő hatásától.
Zsebek
2 cipzáros kézmelegítő zseb. Zárható, belső zseb.
Vízlepergetés
Speciális vízlepergető felületkezelés.
Ellenáll a sós víznek
Anyaga és a cipzár ellenáll a sós víznek és a sós levegőnek.
Tartós használat
Vízhatlan, hőszigetelő, tartós anyag és kiképzés.
Környezeti hatás
B minősítés-Összehasonlítás: meleg női esőkabát-részletes technikai információk

JELLEMZŐK

Típus
Kabát
Hajózás típusa
Partmenti hajózás
Gyakoriság
Alkalmi használat
Composition
Külső anyag : 100.0% Poliamid Töltet : 100.0% Poliészter Elsődleges bélés : 100.0% Poliamid Másodlagos bélés : 100.0% Poliészter
Tests
A Novadry szimulált záporban tesztelte a terméket. A teszt során 4 órán át bőséges esőnek tették ki a ruhadarabot (100l/h/m2100 ), de az mindvégig száraz maradt.
gemacht für
Alkalomszerű vitorlázáshoz nyugodt, hideg időben (eső és enyhe szél).
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Mosógépben 30°C-on, öblítő nélkül, kifordítva és zárt tépőzárakkal mossa! Az öblítést bő vízzel, a centrifugálást alacsony fordulatszámon végezze. Lehetőleg kötélen szárítsa! Ha alkalmanként szárítógépbe teszi, alacsony hőmérsékletű, rövid legyen a program: ezzel a szövet vízlepergetését is megújítja. Hogy a vízlepergető tulajdonsága olyan legyen, mint új korában, max. 110°C-os vasalóval vasalja át a szövetet, vagy fújja be Tribord újraimpregnáló spray-vel.
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolja! Ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a bevonatot!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Vízhatlanság
Az exkluzív Novadry összetevő szárazon tart erős esőben is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük 100 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága garantált min. 4000 mm-es vízoszlop nyomása alatt. Varrásai 100%-osan vízhatlanok.
Kapucni
Rugalmas zsinórral és két rögzítővel állítható, vatelinbéléses, meleg kapucni: védelem az időjárás ellen. A kapucni szabása, peremének kialakítása nagy látómezőt biztosít.
Kézmelegítő zsebek
Két nagy kézmelegítő zseb: melegíti, védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
Állítható mandzsetta
Az ujjak vége tépőzárral állítható: a kabátujj a csuklóhoz igazítható, nem folyik be az eső, nem jut be a hideg levegő.
A kabát záródása
A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső hajtóka és alsó bújtató: optimális vízhatlanságot biztosít.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt?
Jegyzőkönyvben rögzített teszt, melynek során a ruházatot különböző időjárási körülményeket szimuláló zuhanynak vetik alá. Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 100 l/h/m²- 450 l/h/m²-es teszt során.
Vízlepergető anyag
A termék anyagának vízlepergető képessége a szövet külső felületén alkalmazott kezelésnek köszönhető, melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől?
A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezés megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. A meleg, viaszbevonatos kabát véd a széltől.
Mit mutat meg a clo-index?
A clo-index a kabát hőszigetelését mutatja meg. A ruházat anyagát testhőmérsékleten és ellenőrzött külső hőmérsékleten teszteljük. A clo-index megmutatja a ruhadarab hőszigetelő képességét, azaz, hogy mennyire tudja megőrizni a test melegét a ruházat. Minél nagyobb a clo-index, a ruhadarab anyaga annál jobban meg tudja tartani a test által leadott hőt.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról
A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó érkelés (A,B,C,D,E besorolás) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák stb.) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

5 / 5 2 ratings
2 az emberek ajánlják ezt a terméket
Értékelések megoszlása
 • 40 és 49 év között
  17 October 2016
  Használja: 2 és 8 hét között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  nagyon jó darab :-)
  kényelmes, könnyű melegebbnek gondoltam

  Kényelmes viselet szeles, esős időben. Melegnek csak akkor mondanám, ha aláveszek meleg pulóvert, de ettől függetlenül nagyon szeretem. :-)

 • 40 és 49 év között
  18 February 2016
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  Fantasztikus.
  Könnyű, meleg, nem ázik át stb... Nincs.

  Tökéletes választás volt! Télen a -18 fokot meg sem éreztem. Könnyű, de ugyanakkor nem engedi át a hideget, maximálisan felfogja a szelet. Volt, hogy egész nap szakadó esőben intéztem a dolgaimat, és egyáltalán nem ázott át. Nem volt szükségem esernyőre sem.

You may also be interested in these products

HAUT DE PAGE