BIENTÔT ÉPUISÉ

100 meleg gyerek viharkabát, rózsaszín

Ref :
8344157
Termékelőny
Igazi meleg, vitorlás ruhadarab: rugalmas anyaga vízhatlan és légáteresztő, hatékony védelmet nyújt hidegben, esőben és szélben. Megbízható társ a hajózásban és szabadidős tevékenységekben.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
5 / 5 2 ratings
7 990 Ft5 990 Ft*
Available price from 24/12/2016 and while stocks last on Decathlon

USER ELŐNYÖK

Vízhatlanság
4 órás záporteszt alatt tesztelve.
Meleg
Kabát zsebekkel és bélelt kapucnival. Állítható ujjvégek.
Szélálló
Magas nyak, membránnal bevont szövet: véd a szél hűtő hatásától.
Zsebek
2 cipzáros kézmelegítő zseb. Zárható, belső zseb.
Vízlepergetés
Speciális vízlepergető felületkezelés.
Tartós használat
Vízhatlan, hőszigetelő, tartós anyag és kiképzés.
Ellenáll a sós víznek
Különleges felületkezelése megállítja a standard bevonatokat rongáló hidrolízist
Környezeti hatás
B minősítés-Összehasonlítás: gyerek esőkabát-részletes technikai információk

JELLEMZŐK

Composition
Külső anyag : 100.0% Poliamid Töltet : 100.0% Poliészter Elsődleges bélés : 100.0% Poliamid Másodlagos bélés : 100.0% Poliészter
Tests
Szimulált záporban teszteltük a terméket. A teszt során 4 órán át bőséges esőnek tették ki a ruhadarabot (100l/h/m2), de az mindvégig száraz maradt.
gemacht für
Partmenti hajózáshoz gyerekeknek. Védelmet nyújt a hideg, az eső, a szél ellen.
Garancia
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Mosógépben 30°C-on, öblítő nélkül, kifordítva és zárt tépőzárakkal mossa! Az öblítést bő vízzel, a centrifugálást alacsony fordulatszámon végezze. Lehetőleg kötélen szárítsa! Ha alkalmanként szárítógépbe teszi, alacsony hőmérsékletű, rövid legyen a program: ezzel a szövet vízlepergetését is megújítja. Hogy a vízlepergető tulajdonsága olyan legyen, mint új korában, max. 110°C-os vasalóval vasalja át a szövetet, vagy fújja be Tribord újraimpregnáló spray-vel!
Tárolási tippek
Száraz helyen tárolja! Ne helyezze fűtőtestre, mert az károsíthatja a bevonatot!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Vízhatlanság
Az exkluzív Novadry összetevő szárazon tartja a testet erős záporban is. A ruhadarabot 4 órás viharteszt során teszteltük 100 l/h/m² mennyiségű vízzel: ez idő alatt egy csepp sem szivárgott át a szöveten. Az összetevő vízhatlansága legalább 4000 mm-es vízoszlop nyomásáig garantált.
Kapucni
Rugalmas zsinórral és két rögzítővel állítható, vatelinbéléses, meleg kapucni: védelem az időjárás ellen. A kapucni szabása, peremének kialakítása nagy látómezőt biztosít.
Kézmelegítő zsebek
Két nagy kézmelegítő zseb: melegíti, védi a kezét a széltől és az esőtől, szükség esetén a kiegészítők is elférnek benne.
Állítható mandzsetta
Az ujjak vége tépőzárral állítható: a kabátujj a csuklóhoz igazítható, nem folyik be az eső, nem jut be a hideg levegő.
A kabát záródása
A hosszanti cipzár injektált műanyag fogas kialakítású (ahogy a zsebek cipzárjai is): a fogak különleges formája ellenáll a só oxidáló hatásának. Külső hajtóka és alsó bújtató: optimális vízhatlanságot biztosít.
Mi a "zuhanytesztnek" is nevezett vízhatlansági teszt?
Jegyzőkönyvben rögzített teszt, amely során a ruhadarabot különböző időjárási körülményeket szimuláló „zuhanytesztnek” vetik alá. Minden termékünk 100%-ban vízhatlannak bizonyult egy több, mint 4 órás 100 l/h/m²- 450 l/h/m²-es teszt során.
Vízlepergető anyag
A vízlepergető képességet a szövet külső felületén alkalmazott kezeléssel érik el. melynek révén a szövet nem nyeli el a vizet, hanem lepereg az anyagról. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni. Erre a célra megfelelő termékek kaphatók áruházainkban.
Miért fontos, hogy egy termék védjen a széltől?
A széllel szembeni védelem kulcsfontosságú mind a mozgás, mind pedig a pihenés során, hiszen a szél jelentős mértékben hűti a testet. A „Windchill”-modellezés megmutatja, milyen a hőérzet szél és hideg esetén: ha a hőmérséklet 5°C-os és 30 km/órás szél fúj, 0°C-ot érzünk. Ha a levegő hőmérséklete 0°C-os és 40 km/óra sebességű szél fúj, úgy érezzük, hogy - 7°C van. A meleg, viaszbevonatos kabát véd a széltől.
Összehasonlító értékelés a termékek környezetre gyakorolt hatásáról
A termék környezetre gyakorolt hatását különböző mutatók alapján a teljes életciklust felölelően elemzik. A közzétett átfogó érkelés (A,B,C,D,E besorolás) segítségével más, azonos típusú termékekkel való összehasonlításban (póló, nadrág, hátizsák stb.) könnyen megtalálhatók a legkisebb környezeti hatással járó termékek. A Decathlon tudatosan részt vállal a környezetvédelmi értékelés önkéntes közzétételében. Magyarázó videó: https://youtu.be/8t63KkRwn_8 sustainability.decathlon.com

VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE

5 / 5 2 ratings
2 az emberek ajánlják ezt a terméket
Értékelések megoszlása
 • 40 és 49 év között
  25 July 2016
  Használja: 7 és 12 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Vélemény ellenőrzése
  nagyon szeretjük
  jó minőség nincs

  Nagyon jó fazonú, jó minőségű kabát. Kedvencünk! Mindenképpen ajánljuk, nagyon elégedettek vagyunk vele.

 • 30 és 39 év között
  29 December 2015
  Használja: 3 és 6 hónap között
  That review has been deposited on this product version
  Szuper
  Szélálló, vízálló.

  Tökéletes viselet!

HAUT DE PAGE