• Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel
  • Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel

Szörfcipő 2 mm vastag neoprénnel

Ref :
8044063
Termékelőny
A 2mm vastag neoprén cipő melegen tartja a lábat, ugyanakkor annyira puha, hogy azt az érzést kelti Önben, mintha mezítláb lenne. Varrt/ragasztott illesztések.
Vélemény írása
4 490 Ft*

USER ELŐNYÖK

Hőszigetelő hatás
Neoprén: 2 mm. Varrt/ragasztott illesztés. Magasított szár.
Érzékelés
Kivételesen vékony talp az optimális érzékeléshez a deszkán.

JELLEMZŐK

Vastagság
2 mm
Composition
Hab : 100.0% Kloroprén gumi (CR) - Neoprén Bélés : 100.0% Poliamid
Test lab terrain
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
gemacht für
Szörfösöknek. Meleg öltözet a 17°C alatti hőmérsékletű vízben.
Garantie
2 év

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Használat után öblítse ki tiszta vízben, ne hagyja a napon megszáradni!
Tárolási tippek
Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Hőforrástól távol tartandó. Ne szárítsa a napon, mert a neoprén anyag könnyen elöregedhet. Mosógépben nem mosható.
A felhasználás korlátozása
WINDSZÖRFÖZÉSHEZ NEM ALKALMAS.

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

Vékony talp
Egy rendkívül vékony és könnyű poliuretán cipőtalpat választottunk kifejezetten azért, hogy a láb jobban érzékelje a deszkát. Viszont, hosszabb távok megtételére a cipő nem alkalmas. Ehhez a 3 mm vastag szörfcipőt ajánljuk.
Anyagösszetétel
A kiváló hőszigetelésű szörfcipők 3 mm vastag neoprénből készülnek. A jobb kopásállóság érdekében a neoprén cipőt textil béléssel látták el. A neoprén vastagsága: 3 mm. A neoprén egy nitrogénbuborékokkal dúsított, zárt cellás elasztomer hab (polikloroprén), amely kiválóan hőszigetel. Neoprén anyagaink hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Neoprén: hogyan hőszigetel?
A neoprén mozdulatlanul tartja a test körüli vízréteget és kétféle hatása van: 1. A mozdulatlan vízréteg fokozatosan felmelegszik. 2. A hőleadás csökken. Ezáltal a neoprén és a vékony vízréteg együtt egy hőszigetelő réteget képez.
Vízzáró varrások
Vartt és ragasztott varrások garantálják a vízhatlanságot és a tartós használatot. Félig öltött varrás: a varrócérna nem halad át a teljes anyagszélességen, így a víz nem tud bejutni a varrásokon. Nincs belső varrás és nincs irritáció. A varrásokon elhelyezett külső fedések tovább növelik a tartósságot és a vízzáróságot.
Méretek
A jobb hőszigetelés érdekében a cipőnek szorosan kell illeszkednie a lábra. Természetes dolog, ha nagyon szoros a cipő, amikor száraz lábra próbálja fel. Válasszon szoros cipőt, hogy az megfelelően tartsa a lábát és sportolásnál ne duzzadjon meg a víztől.
HAUT DE PAGE