• Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka
  • Felnőtt UV-szűrő sapka

Felnőtt UV-szűrő sapka

Ref :
8301448
Termékelőny
UV-szűrő sapka nap elleni védelemre, vízben és vízparton egyaránt. Rögzítőrendszere és gyorsan száradó anyaga miatt bármilyen vízi sporthoz ideális.
Vélemény írása
2 990 Ft*

USER ELŐNYÖK

Napvédelem
PROFILTER: nedvesen is min. 50 F védelem. Az UV-sugarak legalább 95%-át kiszűri.
Gyors száradás
Gyorsan szárad.

JELLEMZŐK

Terméktípus
UV-szűrő
Fazon
Sapka/kalap
L-es méret
60 cm-es fejkerület
Composition
Fő anyaga: 100% poliamid.
Approuvé par
Anyagának napsugárzás ellen nyújtott védelmét mérnök csapatunk laboratóriumban tesztelte. Termékmenedzserünk valós körülmények között tesztelte, majd jóváhagyta a terméket: a strandon, szörfölés, stand up paddle-özés és hajózás közben.
Test lab terrain
Csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A Tribord nemzetközi központja Handaye-ban, a Bidassoa mentén található. Így termékeinket tengerparton, felhasználói visszajelzések segítségével fejleszthetjük.
gemacht für
Alkalmanként és rendszeresen vízi sportot űzőknek. Nap elleni védelemre vízben és vízparton egyaránt.
Garantie
2 év
Download user manual link

HASZNOS TANÁCSOK

Kezelési útmutató
Minden használat után tiszta vízzel öblítse! Ne hagyja a napon száradni!

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK

PROFILTER UV-szűrő szövet
A TRIBORD SAPKA összetevője az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűri. Vízi és vízparti használatra egyaránt ideális.
Tartás
2 állítható rögzítőrendszerrel: - Neoprén rögzítőrendszere kiváló tartást biztosít extrém körülmények között is, vízben és vízparton egyaránt (szörfözés, vitorlázás, stand up paddle használata közben, stb.) - Rögzítőzsinórja ideális nyugodt körülmények közötti használathoz, tengerparti sétákhoz.
Gyorsan szárad
Gyorsan szárad.
PROFILTER védjegy:
Kattintson ide <a href="http://www.tribord.com/user_guides/user-guide-leafletprofilter.pdf" target="_blank”> a teljes útmutató letöltéséhez</a>
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?
Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. . Az F40 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA-sugarak min. 97%-át kiszűri. . Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA min. 98%-át kiszűri. Ez tehát a leghatékonyabb védelem.
M-es méret
58 cm-es fejkerület
L-es méret
60 cm-es fejkerület
HAUT DE PAGE